Nuffnang Ads

Monday, July 11, 2011

Pehh Sebijik Macam Fatin Liyana Asri

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysie :)

Haritu aku dok baca la blog Fatin Liyana sambil ternganga macam biasa sebab terkesima dengan kecantikan dan kecomelan dia hehe.. Pastu adik aku yang tak amik taw pasal dunia blog tanya la aku weyy sape tu??
Aku cakap la loser la ang ni tak kan tak kenal Fatin Liyana.. Dia cakap dia taw nama ja sebab kawan-kawan dia dok sebut.. Kira tu first time arr dia tengok blog FL..

Tetiba adik aku kata weyy muka dia macam muka Hyo Ri arr.. siryes..sebijik!!.. Hoh sape plak Hyo Ri? Dia suh aku google... Aku rasa cam penah dengar nama Hyo Ri Cina ke Korea entah.. Aku kenal boypren aku Kim Hyung Jung je..kihkihkih


Nah hasilnya dari Google! Memang sebijik cam FL..

http://www.emocutez.com
serupa la weyy















































Apa pendapat korang? Korang rasa same ke tak?? huhuhu..
Harap-harap kak fatin tak marah sebab amik pic dia..huhuhu
Apepun kak Fatin kita ni lagi cantik dari Hyo Ri yang aku tak kenal tu..hee~

 
Okaylah..babai~





Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

36 comments:

Nizam Ijam said...

lepas ni wat nizam ijam lak..haha



Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
saya hilang bloglist sebelum nie...
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

uzAy said...

a'ah laa serupa..memang cumel Fatin Liyana :)

reyna said...

hidung dorang sama ,,

wanie m'nJ said...

eh eh!!
SAMA!!!
haha

tp part kim hyung jong tu saya punya. hak mutlak. haha. minh ho sekali.. haha

Ieka Luvika said...

waaa...a'ah la mcm sama..
both adorable ^^

diana said...

betul la..
sama sebijik..kan???

tina said...

ha'ah lah! pandai carik!

DaYaH JeLitA said...

sama kann?? huhu

DaYaH JeLitA said...

@ wanie : aipppp!! hehe tak pe.. kita kongsi awak bini no 2..hakhakhak

cik najihah said...

aah la..same hahah
hyo ri penyanyi korea

muhamadsufian89 said...

FL nampak tembam sikit. yg hyo ri tu muka dia nampak agak kurus dan sedikit panjang. tapi adalah sama sikit. :)

Far8 budak baik said...

haah lahhh..
macam mane leh same ni..
name tak samakn
dgn angelina joli..
ahaha

Red said...

ramainya kembar kak fatin ;D

marina said...

ha'ah sama kot.bnyak kot yang samanye tuu :)

~syue syada~ said...

memang sama.. kalo make up serupa, mesti mcm kembar..heheh

Mialia said...

boleh la.. hehe.. tp kalau tgk asing2 xnmpk sgt kot diorang same.. hehe :P

Alinkiwi said...

sama sikit la..tp i luv hyo ri more!!!

Namee Roslan said...

eh macam muka awak juga lah!! :)

Ayeem Jemain said...

ada la sama sikit2. hehe

DaYaH JeLitA said...

@namee roslan : eh mana ada..ade2 je awak nie..hehe

misz fae said...

sama la kan..
tapi FL lagi cunn! ;))

WuMing said...

Amboi BF dia Kim Hyung Jung.... Sakaannn.... Kelakar lah...Tapi memang layak pun.. Owner blog ni pun cun gak...

Farierahasanz said...

FL lagi sweet.!! hohoho ..

mmg sama . .bese laa , manusia kan ade 7muke yg serupa =)
*apsal ayt aku nie cm terabur sgt.?? haha

Apel D. Doragon said...

lee hyo ri! lee hyo ri! i lap u

nuyen said...

eh eh eh ! betul la . ade iras-iras . huhu

FizaFizz said...

yela..ada rupa sikit..rajin betul buat research ..hehe :)

Namee Roslan said...

saya perasan muka awak mcm maria elena lah! ;D

IEQAH said...

Perghhh Mmg Hampir sama..
Pandai je dayah cari poss yg ala-ala sama kn.. confirm suke stalk fatin liyana..wah sama la kita..

Pepun dayah pn gojeslaa yang..

Ikhlas: IEQAH

fiq. said...

ada persamaan dari riak muka masa pose =D

truth,

From my Fingertip =D

Norashiqin Kamaruzaman said...

eyh Dayah....awak ade pape ngn maria elena eyk?? huhu...muka korang same lah.... =p

Paradise Gal said...

sebijik.. fatin liyana mmg comel..:)

izra sofia said...

yalaaaa...mmg ada iras2 la..

A'an said...

Wahhh memang sama laa.
Kalau free boleh lah tengok entri ni ye. http://theaanraihan.blogspot.com/2011/07/fatin-liyana-adalah-aan-raihan.html

:D

ɀʉɱʁɩ said...

sy fan kak FL n kak FL pon minat sy..:P


tengok sini..:)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/fatin-liyana-buat-aku-tersenyum-semula.html

nini said...

haah la wey...sama tu..hee

Anonymous said...

yup..90% ada prsamaan wajah dorg..tang hidung n bibir tu mmg sama