Nuffnang Ads

Thursday, July 28, 2011

Pemain Harimau Malaya Tak Turun Latihan?

Assalamualaikum...


Tadi ada kawan aku tag satu gambar nie dalam Facebook..aku tak tahu nak gelak sebab macam kelakar atawpon nak marah sebab macam mempersenda pemain Malaysia.Aku takde mood nak marah or gelak sebab tengah gadoh ngan kekasih tadi.. chewahhh kekasih gittew!Aku rasa bukan nak mempersenda tapi just nak menampakkan bahang perlawanan malam nie..huhu..Apepon aku menyokong seratus perpuluhan sembilan peratus Harimau Malaya!!

Kalaw bleh nak je aku jadi perempuan pom-pom kat tepi padang sokong mereka walaupun selepas itu akan dihantar ke Hospital Tanjung Durian Belanda.. Takpe demi Harimau Malaya aku rela! hukss Harap Malaysia menang melawan negeri ehh negara Singapurapura itu..ekekeke

Bawah nie ada gambar yang aku cakap tadi..Anak sape lah yang buat nie? huhuhu

Harap tak menimbulkan kontroversi...Okay..Babai~

p/s : nasib sang singapurapura malam nie
v
v



Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

8 comments:

Namee Roslan said...

rajin betul siapa yang edit2 benda nih!! haha, kalau semua tak turun..habis laaa malam niii ! :D

areleiou said...

haha spam meh.

pepol said...

hahaha,kelakar

Muiz Ilusinasi said...

haha mak aih ptut lewr..haha ad sbb rpanyer..XD

DaYaH JeLitA said...

hehehe..saje jer tuh...aku tak tahan tang drogba jer..

cik mate sepet said...

hahaha..drogba pndai speaking malay kot,,,haha

DaYaH JeLitA said...

@mate cepet: dulu dia lahir kat U.K aka ULU KELANG....ahahahah

ekmal said...

dh ramai wat camni kn? KL Gangster punya pn ade..rajin bebenor diorang buat..haha