Nuffnang Ads

Thursday, June 16, 2011

Rupanya mamat Thailand cute woo!!

Assalamualaikum....

Hai semalam aku boring aku pun selongkar lah lappy kalaw-kalaw jumpa cerita besh.. Mostly dah tengok so aku pon layanla satu movie Thailand ni tajuk dia First Love.. 2010 punya cerita.. Aku ketinggalan zaman eak? Biar aaa >_<



tuu..tuu..fokus mata anda kat hero dia 


Tapi yang buat aku terkesima hero dia sangat lah comelll awww setanding ngan mamat-mamat korea buah hati aku laaa...Tak sangka mamat Thailand ada yang secute dia..Nama dia super Mario Maurer...Kat bawah nie gambar dia yang buat aku cair habessss laaaa aww!!




http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com





http://www.emocutez.com

speechless...pengsan...nangis..


Ehehehe...Aku rasa bersalah la pulak sebab tercurang dekat kekasih aku selama ni nama dia 
kim hyun jung

cuma semalam je lah aku tak sengaja beralih hati dekat Mario yang comel tu ha...
Apepon kim hyun jung tetap di hati ku... I heart you oppa..muahhhxxzz!!



Okay itu ajer...daa~
p/s : citer First Love tu sumpah besh giler..korang patut cari and tengok :)


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

kynah said...

wey simpan aku nak tgk gak citer tu.hehe

LUTFI SYAFIQ said...

memang mamat thailand cute n hensem. sbb tu saya pun cute n hensem. *matilaa statement*
hahaa

pandangkedepan said...

sawadikap...saya dari thai...bukan thailand tapi thaiping....:P

DaYaH JeLitA said...

@pandangkedepan amboii...thaiping pon boleyh...hehehe

@lutfisyafiq yelah2..betul3..haha

said...

perghh! comei siih!

cik ery said...

pernah tengok!!
mmg best :D