Nuffnang Ads

Sunday, July 24, 2011

How To Get Your Old Facebook Chatbox Back!

Assalamualaikum..


Dewasa ini, aku tengok ramai dalam ketensionan and keserabutan gara-gara design chatbok baru fesbuk 
yang menglimitkan chat tu lahh... mesti ramai yang panass yelahh dah tak leh nak ngorat-ngorat sesuka hati..dah tak leh nak paksa friends klik churp-churp dengan berleluasa..dah tak leh nak suruh ramai friends like or vote contest...

Di sini beta aku nak maklumkan bahawa aku dah jumpa jalan penyelesaianya sewaktu aku like Page Ini semalam and aku nak kongsi ngan korang..

This is how you can get your old facebook chatbox back!
  • Firstly click this link >> [link] (don't worry this is not the "hi, how are you?" virus)
  • Then it will ask you install or cancel
  • Click install
  • Then, refresh your Facebook account or close browser and log in your Facebook again
  • And then you're done!
*For computer/laptop which has strong malware filter, there might be malware alert.So, its your choice whether to install or not.


If this doesn't work please let me know.Thanks..
http://www.emocutez.com
Here is the prove that i was success ^^

Doakan bapak tiri aku, Mark Iceberg pertimbangkan permintaan aku untuk letak button ini xD


peace yaw! babai~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

32 comments:

fifiey said...

dayah jelita yg memang jelita..teng laa derr kembalikan nostalgia chat box yg normal..luv u babe!!

Yanaa said...

yahhh!!! menjadi..hehehe..thanx dayah J..=D

nashanadz said...

nape akak punye tak menjadi ek huhu.. die kuar please be careful. continue or cancel.. pastu loading lambat gila. benda lain cepat plak huhu

DaYaH JeLitA said...

@kak nasdanadz : kena bukak melalui google chrome. Klik continue je maybe ada virus sikit tapi tak efek pon :)

are_tik25 said...

tq dear...

cik as said...

thnx awak..chatbox dh kembali normal :)

cik as said...

thnx awak..chatbox dh kembali normal :)

Anonymous said...

x bleh pon dayah menawan...adehh

DaYaH JeLitA said...

semua : sama2 :)
anon : kena guna google chrome :)

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

thanks =) da menjadi ...hehe..tp kan...em..kt google chrome je ke dpt ..kalau kt Mozilla Night xdpt ke?

DaYaH JeLitA said...

@fuzien : rasa sebab benda yang kita install tu one of the google chrome extension sbb tu hanya berkesan kat chrome

hartini said...

terbaek r, cik dayah jelita....btw, thanx ye for this tutorial...it really works...:)

Anonymous said...

doesnt work 4 me

shereena said...

its really work!thanx s0 much dear...nak share ye^^

Fathin Ain Aziz said...

yay jadik ! :) thanks laling <3 hihi

Anonymous said...

xleh laaaaa~ :(

Jerul said...

mozilla xdpt ke ??

fantasy said...

Yey! Berjaya! thanx yoo.. :)

♛I'm Eqa♛ said...

it's work .. thanksss .. eqa share this entry on fb ^_^

muhd_faidhi said...

huhu...da ok...tapi sy guna kat mozilla firefox...tp kne install ag satu adds on http://www.google.com.my/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCQQFjAA&url=https%3A%2F%2Faddons.mozilla.org%2Fen-US%2Ffirefox%2Faddon%2Fgreasemonkey%2F&rct=j&q=greasemonkey&ei=dpkuTo_iMY7SrQeQ1YysAw&usg=AFQjCNFSNcJkvg7X1Ip12Eo9sGqXx7SLQA&cad=rja ....pastu klik link yg cik dayah berikan itu...pastu restart komputer anda..hihi

Anonymous said...

xjd la..huhuhh

DaYaH JeLitA said...

kepada anon..harap anda bleh bagi nama anda sebab senang sy nak contact dan bgtaw cara yang betul maybe awak ada silap mana2...sy rasa bersalah kalaw awak tak dapat sebab saya yang buat tutorial ini...huhu... :(

aben said...

oke...chat bar jd tp xjd cm dlu...trus ilang all contact...huhuhu

DaYaH JeLitA said...

@Aben : yeke jadi macam tu? hurm maafla saya tak tahu kenapa...maybe ada masalah lain..harap aben dapat rujuk tutorial lain kalaw tutorial sy tak berkesan..

aben said...

erm...okie,no biggie...
sy xde lahebat psl com ni...
so xpela...sory makes trouble 2 u...

Anonymous said...

hahahahaha masyeh dayah yg jelita....... ^^,
keadaan kembali seperti biasa......
yeahhhh!!

Zharif Azis said...

terima kasih d atas informasi .
BTW , muka ala2 maria elena sikit2 .

Anonymous said...

cun arh.. arigatogozaimas.. syukran.. ty.. maceh.. ^^v

nurtiradluvers said...

alhamdulillah.. jadi pun.. kak dayah time kasih....

Are-Nisa said...

saaayang kak dayah jelita yg memang jelita ! menjadi lah kak dayah ! nisa suke.. nisa suke! :D TERIMA KASIH!

maxudo said...

tak menjadi la awak ? hmm

yaya said...

menjadila..hahha,shuke...