Nuffnang Ads

Friday, July 8, 2011

Pewaris Zack Zukhairi


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysie (^_^)



Suma dah taw kan abang zackzukhairi telah lama menyepi aku pon tak taw pasal ape..sape taw bagi taw la aku.. sobbs... Tapi aku selalu jugak arr tengok-tengok blog dia walaupon dah 100 kali khatam aku maseh suka baca entri-entri dia.. cuma 100 kali khatam tu aku bohong..kihkihkih..

Aku juga selalu la merantau cari blogger yang cara penulisan yang sempoi santai kelakar cam abang Zack aku nie..heheh..
Tiba-tiba!! pada suatu hari.. Guest What??!!http://www.emocutez.com<< macam mintak penampar tak?


Pada suatu hari aku terjumpa satu blog ini yang bernama :-

awas! penampakan hantu di sebelah kanan... ekekeke


Haaa...kenal tak blog ini..aku rasa mesti ramai dah kenal..ahh tak kira aku nak citer gak pasal blog ini..
Aku dah jatuh cinta kat blog ini..sungguh! hehehehe...aku dah khatam suma entry dua hari selepas aku terjumpa blog ini....Aku sesangat suka cerkon (cerita kontot) bersiri dalam blog ini.. Tajuk dia aku seekor lembu... sampai sekarang asik bersambung..memang tak sabar nak tunggu sambungan dia..grrrr sangat besh~


Pastu aku sangat cinta dengan tuan blog ehh binatang peliharaan tuan blog dalam blog ini..bukan lembu di atas okey... ada sekor hamster taw dalam ni boleh gerak-gerak lari-lari makan-makan minum air...suke suke suke.. Kekadang aku singgah sebab nak main ngan hamster tu jer...kihkihkih...Syes dia hidup kalo tak caya korang pegi tengok sendiri.. Haa jangan nak kata aku jakun naa? First time taw aku jumpa binatang hidup kat blog..huhuhuhu


nie hamster tu nama Si Jongos..sini gambar sebab tu tak hidup

Aku menyeru dan menjerit kepada anda suma marilah ramai-ramai terjah blog beliau sebab entry adalah sangat besh..amat sesuai baca bila tensen sebab pasti akan tergelak-gelak kegelian hati..hehehe... Tapi kalaw sapa yang skema-skema tu tak digalakkan sebab blog ini banyak yang tak sesuai dengan jiwa hampa.. nanti tak pepasal nak jadi anon kutuk sana sini.. Sapa jiwa kepala gila-gila separa wayar putus masyukk arr..hehe

Apepon aku memang penyokong setia.. Oh ya! nama tuan blog adalah Faiz Tapit.. menurut firasat aku je lah kann betul ataw tak tatawla kan aku teka je..nama dia Faiz Syafiq kot sebab tu jadi Tapit..huhuhu memandai je aku teka nie.. Faiz jangan marah naa nanti aku cair ehh nanti kena jual.. :P

gambar Faiz Tapit..hehe

Tuntasnya..aku dapat rasa Faiz Tapit nie bleh jadi femes macam Zack Zukhairi... hehe.. sapa yang masih rindukan penulisan Zack singgah-singgah la blog faiz ni.. besh sama macam zack...ada banyak benda besh... kartun-kartun pon ada..
kalaw zack buat kartun yang comel dan sweet faiz pulak buat kartun yang kreatif dan kelakar tak hengat....yang penting ini bukan sekadar blog merapu tapi ada jugak fakta dan isu semasa yang dia share kat kita....



Okay sekian saje menggedik promote blog kesukaan aku ini..kihkih
Babai~
http://www.emocutez.com









 

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

8 comments:

pepol said...

blog die mmg bez...

ENCIK TIKUS said...

kenapa owner blog nie comel sangat ? kikiki

Oppa Kudin Nz said...

sgt awesome :)

Faiz Tapit said...

perghh. gila melampau jadi pewaris zack. hahahah
tenkiu dayah jelita yg kacak
tp nama ai faiz yusof taw, bukan faiz syafiq. grrr
kenapa nama tapit tu rahsia. hahah

Ayeem Jemain said...

hehe laki saya! laki saya!

DaYaH JeLitA said...

@faiz : tapit biarlah rahsia hahakk
@ayeem : laki kita! laki kita!

Alia Ramley said...

pewaris zack? haha.. ssh nk cr blogger mcm dia.. hensem plak tue.. haha..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

aku baru kenal blog zack..tu pon pasal ade sapa tah cakap aku tulis style cam dia..celah mane tah..kahkahkah..noob sungguh...