Nuffnang Ads

Monday, July 25, 2011

Lepas KFC Tapak Kasut Kini KFC Minyak Kain Lap

Assalamualaikum..

Haritu dah kecoh dah pasal video kfc tapak kasut yang tersebar dan mengembangkan tekak sebab mual dan mengembangkan idong sebab marah bagi sapa yang melihatnya.. Aku pon trauma nak pegi kfc...aku pegi pon sebab nak beli Krushers jer..huhu

Lepas isu itu pengarah urusan KFC Malaysia dah buat kenyataan rasmi minta maaf.. Aku pon rasa okay balik la sebab rasa macam benda ni dah diatasi...TETAPI!!!

Tetapi apa yang mengejutkan aku bila aku bukak blog obe tadi ada lagi rupanya ada lagi syaitonirojim yang kurang asam keping buat onar yang lebih teruk....korang tengoklah video kat bawah nie..brrrr

Ops sebelum tu sedia baldi kecik satu yer untuk muntah dalam tu..eeewww erghhh!!!.. 


Dorang lap minyak kat sekeliling tu and perah kembali dalam tempat 
menggoreng segala ayam,nugget,fries tuu!!
http://www.emocutez.com

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

RevVING NOTES said...

Double kill 2. Ksian management kfc. Org yg brtngggjwb dh dikenakan tindakan kn?

Si Kaunselor Cilik said...

better xyah makan lg KFC n mc'd..
BOIKOTT jelaa...kan israel pnye..xkan kite nak sumbangkan kat dyorg utk dyorg perang dgn saudara2 kita *org ISLAM* kat sana..btw, psl mknan2 dia nih, sah2 laa Allah pon x ske.. so, TINGGALKAN jelaa.. :D
nice article kak ! =)

Anonymous said...

bodoh pnya org..xmau p kfc dgn awek dah,,,nk mkn scret rspi plak pas ni....

cik ery said...

geli sihh.
xpe2.mcd ade.kehkeh

Messy Girl said...

ee..mcm sial je...hampeh tol..dah tu gelak2..
kne kat diorunk nty bwu tau !

Namee Roslan said...

kotor lah. :( memburukkan nama company je. bagi org makan benda kotor...esok orang buat kt dia balik. ni nama nya tak amanah!