Nuffnang Ads

Saturday, July 30, 2011

Segmen Ben Ashaari | Aku Penyayang

Assalamualaikum..


Macam besa join segmen abang ben..Kalini segmen bebas..Just kena letak gambar yang terbaik dan jelaskan peristiwa dengan gambar tu...yess!! boleh merapu dengan berleluasa... Sebabkan aku dok kerja kat cc so aku tak leh geledah laptop cari gambar muka bajet comel mintak pujian..hakhakhak.. So aku geledah fesbuk jelah jumpa la gambar zaman paleolitik bila ntah nie...

ciss apesal budak ni membuat ekspresi sebegitu
aku dipaksa makan gula-gula hantu..sape tak taw gula-gula hantu sila google
owh aku memang menjadi tarikan kanak-kanak sampai depa tak mau pegang
 tangan ayah depa..hehe 
Peristiwa dalam gambar-gambar ini adalah peristiwa di mana aku bergambar dengan budak-budak dan motif utama aku letak gambar-gambar ini adalah nak habaq yang aku nie gadis yang penyayang dah sangat sayangkan kanak-kanak.. Jadi kepada lelaki hensem dan sasa dan kaya di luar sana yang nak amik aku jadi isteri nomber empat ataw pon pengasuh anak anda boleh hubungiku secepat mungkin yer..ahahaha


Sapa nak join segmen ini juga klik sini :)

Okay..babai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

43 comments:

farah hanim said...

amboiii..penyayang nye
hehe ^_^
nt anak sndri lgi penyayang
hohohoh :P

~belog gadis~ said...

comey comeyy~ gambar ke 2 cantek. terserlah kedalaman lesung pipit. hihik~

Ummi said...

hi awak...

umi skrg dgree..lepasan matrik ;)

Nadzirah K. said...

ske betul awak dengan budak2,hehe :)

Dhiya Fariza said...

u r so LOVELY :D

mindaKhayaLan said...

balas kunjungan...hehe

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-lebih-dari-biasa.html

Nuur_mutiara said...

makan gula-gula hantu? EErr cool betul la ;D

ɀʉɱʁɩ said...

bdk y buat ekspresi muke tu de bau sumting kot..hehehe:P

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

SoLy SoLicious said...

singgah sini jugak....sy pun dolu2 suke makan coklat hatu jgak..biru ha lidah...heee

suriani azwan said...

amboi...pandai nak pikat lelaki sasa lagi kaya di luar sana dengan menunjukkan keayuan serta betapa penyayangnya anda...:p

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

Sunah Sakura said...

gula2 hantu! tau, tauuu!!! hehehe

syakirah samat said...

waaahhh teringat zaman kecik-kecik beli gula-gula hantu . pastu main jelir kat orng . konon hantu lah tue. hehehehhehee...

Cik Sara said...

mai singgah sini naik helikopter..
Baguih ni..penyayang...
Kids are fun rite? hehehe..

Anis Athia said...

hi =) balas kunjungan ^_^
hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

Scarlett O'Hara said...

Nak ambik jadi adik ipar boleh?

cik Beskod said...

nice hehe

miss dynda said...

comel lesung pipit..pinjam bole?hikhik :P

AfiekJibril said...

aololo..penyayang nye dia..haha..dah boleh jadi emak dah ni..hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

dayah..pic gula gula hantu tu coolio..hehe..

sy follow sini..

Lavender Lassie Roses said...

heheeh~ sangat penyayang... tapi gambar first tu macam dia ckap.. hish.. xmo..xmo lah.... huhuhu,... :)

SYAFIQAHSALEH said...

alala..penyayangnya dia..baguslah :)

AzatLazat said...

practise make perfect..
ok nak makan nasi minyak nanti jangan lupe jemput ye kerana anda telah berjaya menjadi ibu jadi jadian..
sori banyak merepek.hehe

yangbaik said...

okeh.... singgah juga... tengok pic... nice..

anismelon said...

boleh jadi ibu dah nie..weeee..bile lagi??..hehe

eva_evo said...

ai eva dh dtg...amoih penyayang nye di..hehe

Chempaka Sari said...

comey je pimpin tangan dak dua org tuh...

mahizan a.k.a Missweet said...

cantikkk..Hehhehe..:D

teha said...

lesung pipit..baru je buat entry lesung pipit.. :)

QueeN TerataI said...

mmg penyanyang... singgah dr segmen BA

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

wahh bagus nye..

Hidayah said...

heyyy Kembar name :)
nice pic! muke lawa la ☺

Hidayah said...

heyyy Kembar name :)
nice pic! muke lawa la ☺

Syarlynna Sarawak said...

boleh test market ni, sure dpt punye ;)

salam singgah dari segmen Ben :)

ked said...

ala..tak terpikir lak nak wat gambar cmni..law tak mesti saham dah nek da kan?

dtg dri segmen abg ben jugak..
http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

ɀʉɱʁɩ said...

jom join segmen ni

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-sedut-banner-rakan-anda.html

Heidi Shafiq said...

gmbr2 ko mmg sweet.. :)

shasa_fiez said...

singgah bls lolipop.. oppss silap, bls kunjungan..

hehe, somel..

fida said...

singgah dri segmen abg ben. :)

wahh gadis penyayang. :)

like2. :)

Aku DaN SeSuAtU said...

nice pic..jom jenguk2 my pic pula

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

kisah cik paro said...

cik paro pun suka kanak-kanak!

PeRmAtA bIrU said...

datang sini tengok gambar...:)

Marina said...

ade ciri2 keibuan di situ..hehe..thanks sudi melawat blog n tengok gambar :-)