Nuffnang Ads

Sunday, July 3, 2011

Contest Muka Ayu Tanpa Bermekap

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysie :)



Aku masuk contest yaww.. contest ni amat susah bagiku..nak letak muka tanpa mekap or edit?? wahh disaster tuh!! gambar-gambar aku suma edit..kalaw tak edit pon aku mekap..takpelah topap
RM15 *hadiah utama*  punya pasal aku join gak arr..hikhikhik..takdelah saje join suke-suke :)


Syarat-syaratnya mudah jer...

  • Mesti follow blog  farhanah dan atifah sebab depa yang anjurkan contest nie. 

Dah..aku dah follow kedua-duanya dahh.


  • Gambar Original tak leh mekap or edit lansung..jika tidak penyertaan akan dibatalkan.
Baiklah..mempersembahkan muka suci aku..
v
v
v
v
v
v
http://www.emocutez.com
v
v
v
v
v
v





  • Lelaki, perempuan, pondan, gemok, kurus, cantik, hodoh semua boley ikut join sekali contest nie.
Dengan ini mengumumkan bahawa aku perempuan Melayu + Siam yang sejati..kehkehkeh


  • Buat entry pasal contest nie, then tinggalkan KOMEN link korang dekat entry contest penganjur ( jangan tinggal kan link kat shoutbox or korang tak bagi link pun kat dia , kalau macam tuh , macamane dia nak tahu yang korang masuk contest nie ? )
Dah buat dah entri..hehe.. 




  • Tag kat sape-sape yang korang suka. Minimum 4orang jea.






  • Jangan lupa untuk selalu jenguk blog penganjur.
Baik boss..hee~


  • Muka semua kena suci okay? Sesuci muka penganjur. Haha gurau jea.
Suci la tuhh muka aku..hikhikhik




Hadiah : 
Tempat pertama : RM15 
Tempat kedua    : RM8
Tempat ketiga    : RM5


Syarat Utama
Penyertaan contest nie mestilah lebih daripada 10orang, kalau kurang. serta merta CONTEST nie akan dibatalkan...



Tarikh Tamat  
1 September 2011
 

Kalaw korang nak join jugak boleh terjah SINI yerr


Okay..semoga aku berjaya..
Babai~
http://www.emocutez.com

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

8 comments:

Amoi MiyaSya said...

suci betul muka ! gudluck ehh ? :)

Tentang Aku said...

cantik gambar ,
salam perkenalan
http://muhammadaliafandy.blogspot.com/

DaYaH JeLitA said...

@amoi tq dear

@tentang aku thanks selamat berkenalan juga :)

Nedhamzah said...

OMG! natural. dah boleh memang nih dayah. tapi macam pucat sikit lah. hehe

fyna said...

gud luck.
:)





jom singgah n follow belog fyna.

DaYaH JeLitA said...

@fyna thanks :)

@Nedhamzah hehehehe pucat sbb x mekap kot..

Luqaz™ said...

muka sesuci lebaran.. :) hehe

nik lan nik mat said...

alolololo