Nuffnang Ads

Monday, July 11, 2011

I Just Don't Want This Weekend To End


Assalamualaikum... :)

apesal intro kuar gambar aku? jangan tanya. ni namanya bajet..kihkihkih


Today is Monday..Monday.. Yesterday is Sunday..Sunday..Tomorrow is Tuesday..Tuesday.. hakhakhak sajer arr nak bagi Rabecca Pink kecil hati..hukss. 

Sebenarnya yang nak cerita pasal Sunday jer.. pasal semalam..


12.30 tengah hari : merempit pergi Jitra dengan kakak aku Sakinah

1:00 tengah hari : makannn nasik ayam  nyam nyam nyam..sebab makanan lama sangat kitorang snap arr gambar hihihi


                                  Kakak aku Sakinah                        Gambar tak cantik banyak noise grrr                                                                     
 <pakai comel-comel camni rempit naik motor je dah mak tak kasi drive semalam ..sobbs>


2.00 petang : beli tiket nak nonton 

Mula-mula nak tengok Sekali lagi tapi Sekali Lagi lambat pukul 4.00 p.m kitorang nak kena balik awal sebab nak antaq adik aku yang sorang lagi pergi politeknik..wuwuwuwuwu.. pastu tengok citer Tolong Awek Gua Pontianak!! terpaksa tengok jugak la.. dah la ahad jer aku free hari lain nak pegi pejabat kerja jaga cc..
Kalaw dapat tengok sekali lagi aku ingat nak tengok sekali lagi pada malamnya sekali lagi..and esoknya sekali lagi...hahak..


citer nie pon besh weyy tergelak terbahak terkentut aku dibuatnya xD

4:00 petang : nak balik dah

Mak aku tepon bising-bising sebab kitorang tak balik lagi..adik aku plak mesej suh kitorang beli Nash Donut kat dia nak bawak bekal pegi Politeknik.. Macamla kat politeknik tak de jual donat.. alaa donut yang 2 seringgit tabur gula pon donut gakk..huhu

Nash Donut pun sedap weyy.. (pic google)

4.30 petang : sampai rumah tak sempat masuk rumah.. turun moto baling helmet dalam rumah terus masuk dalam kereta.. sempat lagi kena leter sebab lambat padahal aku bawak moto abeh laju sampai terburai shawl macam orang gila..harharhar..



5.15 petang kot : sampai politeknik adik aku.... kena angkat barang adik aku yang banyak nak mampus macam baru nak daftar...sambil angkat barang masuk bilik adik aku sempat aku main mata dengan pelajar lelaki yang hensem yang lalu sebelah kereta..hakhakhak

Sampai bilik dia yang baru first time aku pegi aku pon lompat-lompat landing-landing atas katil sebab dengki dengan cadar dia yang tegang..huahuahua


nie arr adik aku yang mengada gagaga


kakak aku ngan adik aku






Lepas habis kutuk bilik dia yang tak cantik macam bilik aku kat puncak alam..aku takut kan dia dengan cerita  hantu nenek atas almari...huahuahuahua..then kitorang turun makan-makan and posing-posing..


posing tengah panas dapat menghilangkan jerawat tawww..haha


Tapi tak sempat nak ambil gambar banyak-banyak sebab mak aku bising-bising hari dah lewat.. aku ajak dia join posing-posing dia tak nak pulak..hukss.. sebelum balik aku sempat arr pesan kat adik aku suruh belajar rajin-rajin..hee~ biasala aku memang kakak yang baik..



kami lah kakak-kakak yang baik thehehehe~


Okayy..bye~




Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

10 comments:

mirul said...

bes hangout bersama kawan kawan


Jom join giveaway Blogmirul!

WuMing said...

Rumah kat mana... Rumah WuMing kat alor Setaq saja...Dekat tuu...

DaYaH JeLitA said...

@ WuMing : rumah saya dekat Kangar :)

kynah said...

unforgettable days with you=)
yg merempit g padang besaq malam2 pun kira good day jugak kan? ahakz.
love youuuu~~~~

fyna said...

huhuhu...sangat bizi e...
:)

WuMing said...

Ooo orang Kanggaq...

Apel D. Doragon said...

bestnye kmu jln2

♥kisah hidupku♥ said...

cantik la dayah nie...

DaYaH JeLitA said...

@nana :nana pon cantik gak

DaYaH JeLitA said...

@nana :nana pon cantik gak