Nuffnang Ads

Thursday, July 28, 2011

Page Translate Memang Kelakor Gilo!

Assalamualaikum..

Aku baru jer wish good morning kat blog huhuhu..tadi masa aku bukak blog aku terklik translate page...ciss terklik plak..alang-alang dah tidak sengaja terklik aku pon baca la apa yang di translate tu..

Before : tengok arrow tu aku terklik kat perkataan 'translate' padahal nak klik 'nope'


After: Ni hasilnya bila dah tranlate..ciss..macam bahasa Urdu dah jadi.. lol


Part tamarind tu memang tak leh belah! wakakakaka.. Entri yang aku printscreen di atas adalah ENTRI INI.
Actually aku dah banyak kali terklik sebab entah kenapa setiap kali aku bukak page ape-ape mesti naik nak translate page jadah tu.. cuma kali nie jer aku terbaca.. patut pon orang mengata kat google translate..huhu..

Kes nie menyebabkan aku teringat masa aku beli DVD Boys Over Flowers dulu..yelah tak sabar nak tengok sampai habis beli je lah DVD tak ori pat puluh ringgit jer sebab apa yang penting dapat menatap Kim Hyung Jung pojaanku...tapi translation dia taik macam google ni la haa.. direct translation! ciss..lantas aku baling DVD tu sebab berang.. aku memutuskan untuk download walaupun terpaksa menggunakan broadsiputbabi..

Tranlation yang paling memberangkan aku adalah : Cool! = Sejuk!


Huhu..Okaylah..Babai~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

syakey said...

mana la mat saleh nak paham baca macam ni. hahah

Namee Roslan said...

hahah! direct translation! gilo punya google!

Nuf.Nerd said...

hahahahaha.. weh.. saket prot gelak.. golek2 dh ni.. less tamarind?? hahahahahahahaha...