Nuffnang Ads

Monday, July 25, 2011

SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum...


Macam biasa aku tak ketinggalan mengejoin segmen abang ben kita.. tambah lagi kegembiraan
sebab abang ben singgah follow blog aku hari ini..huhuhu..

--------------------
Aku dah pernah join segmen ni haritu tapi aku nak join lagi sebab aku rasa perlukan
banyak lagi kritikan daripada bloggers lain untuk buatkan blog aku lagi best..
Tapi haritu aku dapat banyak pujian daripada kritikan.. Alhamdullilah la cuma segmen kali ini abang
 ben tak bagi puji..huhuhu..baguslah jadi peluang yang baik untuk aku tahu kelemahan blog aku :)

Harap korang sudi kritik belog ini dengan ikhlas..jangan la kritik aku plak naa? hee~ 
---------------------

Pada bloggers yang rasa nak join segmen ini bolehlah klik SINI
Okay..babai^^



Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

38 comments:

ɀʉɱʁɩ said...

sidebar tu pjg bebenor..hehehe



http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

AnAk dEneSor said...

hye=)
bagi dinozzo klo u tukar warna kt bhgian main entry jd ag cunn tau..=)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

LuN@_aiDi said...

tq kritik cik dayah jelita!^^ errr urmmm arrghh aper yea nak kritik.. hihiih.. errr klu buang widget penguin neh pun lagi ok rasanyer..hihih

Faiz Rizhan Mamat said...

letakla lagu2 ker..best wooo meriah..bleh la follow my blog...nak buang verification dkt comment mcm maner..cer citer cikit

tia fatiha said...

salam . huhu . thanks ! insya-Allah ..

blog lawa . cuma banyak gambar kat sidebar . over all, okey . :)

Faiz Rizhan Mamat said...

best2...ajr nak buang verification 2...

tia fatiha said...

sidebar panjang . haa, itulah maksud Tia . huhu :) maybe sebab widget :)

N A T A S Y A ツ said...

akak, trime kasih bab kritik sye :DD

sye kritik lak yerk ?

sye rase an, mungkin akak patut wat shoutmix chat tu trapung :DD

tu je la :DD

saye da jdie follower yg ke-399 :D
*x dpt jdi 400 :D

cik najihah said...

kalau buat scroll box mesti lagi cun :)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Abdul Farique said...

akhirnya saya yang ke 400 .

oke kritikan saya adalah , gambar di sidebar banyak sgt sampai memanjangkan page blog ni. lebih baik cik kak buatkan satu page dimana di page itu cik kak letakkan koleksi gambar2 dan bagai :D . molek :D

http://www.abdulfarique.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik najihah said...

tenkiu..
blog archieve tu rasenye buat scroll box lagi cun kot :)

Farhah Azman said...

Blog cantik sangat tapi kalau boleh tak perlu letak gambar banyak2 kot kat sidebar then letak widget yg tak penting?hee.. ok tu je..

Selamat berblogging..:)

Mari kritik blog aku

cik Beskod said...

awak yg chapter tu kalau leh awak letak la yg ade scroll nye heheh thanks kritik blog saya tdi tau ehheh

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

* Rosita * said...

tq dtg singgah tadi...ermmm sidebar pjg sgt kot...rasanya bleh buat scroll box utk gambar2 tu...:)

aquatwins932 said...

hai.. ty ea sebab sudi komen blog saya :D hm.. pic for ShoutBox saya tu besar sangat ea? i'll consider changing it too a pic of Junho only then.. keke.. anyway, blog ni nice saja.. i got nothing to kritik kat sini.. hepi blogging ea ^^

DaYaH JeLitA said...

terima kasih semua..ramai komen sidebar panjang so saya dah buat scrollbox untuk blog archive..harap nampak lebih kemas^^

Elih Japahar said...

cantik blog ni kemas...:) boleh tengok kat sini untuk buat scroll..

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/cara-membuat-scroll-pada-sidebar.html

(: gebangkembang :) said...

404 :)
gambar tu pun buatlah scroll sekali :)

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

[Budak Sekolah] said...

BLOG yang kemas dan tersusun . takde apapa yang perlu diKritikkan lagi :D

fiq. said...

dah comel dah blog entry pon baus jugak. maksud saya penulisan sebab banyak dapat feedback kan, hurm
banyak jugak gambar kat sidebar tu

then reminder tu letaklah kat sidebar atas...ala2 peringatan awal gitu, ni mcm malu2 je...huhuhu jangan marah, tapi nice blog , wa caya sama lu


=]


Jom Kritik Sini plak Oke =D

.: Mr Aril :. said...

comel blog ni mcm tuan belog;)..nice..keep it up!:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

EG said...

Pada aku ok je. Haha. Nice blog!

c genk bah ne said...

sidebar panjang sangat hehehe..
button follower tu cuba letak atas sikit

terima aksih sebab dah kritik genk


Singgah sini tau
http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

1.ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3.BUANG LAGU?MAAF YER,TAK NAK

Mrs. Farhan said...

Gambar kat sidebar banyak sangat la. Apa kata wat satu page untuk album. Jadi xde la panjang sidebar tu sampai berjela.

Dan statik kan background k. Just untick kat scroll with page. tu je. =D


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

kema said...

hehehe..terima kasih sbb singgah kat belog kema...

ok jek belog ni...

BERT said...

nice.. tapi agak berat.. banyak widget kot..

ummiP3 said...

tq coz singgah ke blog saya dan kritik..saya akan perbaiki...

ermmm tak tau nk kritik apa...cuma ur blog agak colourful...but nice....

Mrs. Farhan said...

Dayah jelita, boleh tgk tutorial kat blog ni.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-background-tiles-pada.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Mrs. Farhan said...

Sama2. Dah jadi dah. =D

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah...komen saya: shoutbox tu mmg ada dua ke? terima kasih sbb sudi komen dlm entri sy. nak tanya, mcm mana nak buat scroll chapters tu? TQ

TeAqArH said...

salam singgah..nak kritik ni...
hur,//sidebar panjang sebab gmbr byk..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Cheq Sue said...

cheq sue datang balas kritikan ye...

* dayah ni cute ah...
* banyaknya gambar kat sidebar
* kalau background pict tu sudu garpu kena tayang menu makan tau sekali sekala... :)
* nak load berat sikit blog dayah ni...

tu je... tq

NURUL AZURA said...

hye dayah.. tq for ur comment to my blog... sgt memberangsangkan!! anyway.. ur blog sgt comel!! rjn2 la singgah my blog yea... :)

NURUL AZURA said...

hye dayah.. tq for ur comment to my blog... sgt memberangsangkan!! anyway.. ur blog sgt comel!! rjn2 la singgah my blog yea... :)

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali