Nuffnang Ads

Friday, July 22, 2011

Bermain-Main Dengan Virus Facebook

Assalamualaikum :)
yo gua virus! nama gua shrek! lol

Mesti ramai dah tau pasai virus "hi how are you im fine thank you" kan? ehehehe~
Okay pada sapa yang tak taw mai aku nak bagitaw jap..


VIRUS BARU KAT FACEBOOK !

  1. virus tersebut tersebar melalui chat daripada kawan korang padahal kawan korang tak hantar pun..dia akan hantar
  2. Hi. how are you?
  3. Lepas korang reply ape-ape dia akan hantar Wanna laugh? :)
  4. Lepas koramg reply apa-apa lagi dia akan hantar It is you on the video ?want to see?
  5. Then lepas tu , dia akan hantar satu link dan link tu laa VIRUS
  6. Jangan klik kalaw tak korang tak leh bukak facebook dan laptop akan jadi berat then kena format lain
  7. Kalaw rajin sebarkan pasal ni
Aku pon terkena dan mengenakan jugak..ehehehe..sonok plak :P
Ce tengok hasil di bawah.. ini perbuatan tatkala bowing..kihkihkih

yang nie aku pon tak taw dia saje atawpon memang nak antar virus..

trolololol xD

dia balas konon ingat nak pekena virus padahal aku yang kenakan dia.. xD





Kepada sape-sape yang betul-betul terkena leh tengok sini >How To Remove Those Facebook Virus
Okay..babai~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

10 comments:

kynah said...

hehehe..apa la hang nie

Roti Telur said...

haha sengal la. :p

Mohd Firdaus B Mohd Yasin said...

virus ni sy dh terkena...terpksa format blk komputer...huhu

IEQAH said...

Oh virus ni..
Tapi ni dayah yg jadik virus lak ye :)

amir aizat said...

hahah bagus virus ni,kah3

ilanilyana said...

hahaha noti kamu dayah jelita

Abu Huzaifah said...

jgn main2 ngn virus... hOhO...

Luqaz™ said...

aku nk try kt kau la..hahaha

fiq. said...

hahaha,,siyes aku sedang ketawa,,,,ade gak men2 ngan fb fwens gak ritu,,,haha, pucat deme...

fiq. said...

teruknya virus ni, sampai kene format, dahsat2,,,,,Allah, lindungia ku.huhu

truth,

From my Fingertip =D