Nuffnang Ads

Saturday, July 9, 2011

Bengangnyaa Dengan Friendster!!! Grrrr!!!






Dah berzaman tak bukak friendster..tadi aku bukak arr sebab nak cari gambar lama kawan-kawan aku dulu.. nak kenakan dorang ambil gambar lama dorang yang comot zaman sekolah pastu letak kat facebook tag ramai-ramai gelakkan merekan...hukkss..
tetapi niat kurang mulia aku tu terbantut gara-gara design Friendster yang macam hape lagik..nak marahhh arr nie!!!

http://www.emocutez.com


Dorang dah tukar sampai suma benda hilang!! semua gambar and data aku dah tak ade!!! Eeeeeeee!!!! tension taw tak!! dah la aku tak da copy lain dah gambar lama-lama tuhh.. sobsss...sedihnya.. tak taw nak buat camna..

tengok nie aku printscreen kebuduhan dan kehuduhan.. bukan aku sorang je tak puas hati ramai lagi bengang sebab gambar dorang hilang.. entah bila friendster team tukar suma ni..grrrr


buruk bebenorr...tak ade apa-ape function yang berguna dan besh lansung...peduli ahhh aku nak gambar aku jerrr :(((


feedback la sangat kan...mintak makian aderlaaa >_<


Baik korang pegi bukak kalaw nak tengok sendiri... mesti geram.. menyesal aku tak copy suma gambar siap-siap and delete terus.. skang nie hilang sumerr.. wuwuwuwu

eee...geram tol..dah tak laku terima la kenyataan friendster tu dah tak laku nie tak,,tukar ikot sedap jerr... sampai hilang abeh suma benda.. facebook pon same arr..tukar itu tukar ini tapi tak pe la sebab lama-lama orang bleh adapt gak....hurmmm...

mood : nyampah!!

Okaylah nak pergi hirup udara segar nak tenangkan hati :P
Bye~



















Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

Anonymous said...

sebelum freindster dituttp diorang da kasik amaran awal2 soh copy sume pic pentingg sume.ish2. tak yah nak salahkan dorg laa. mujur company msia yang beli friendster ni. awak hang tak cakna nyerr.. kang dah ilang sume pic penting2 tuh

DaYaH JeLitA said...

@anon betul kerr??alaaa tak tawu pon..dah bertahun tak buka..huhuhu.. :(

nabilah said...

erm. same la.. semalam bukak jgk . tgk2 kuar game .. haish pelik la.. then . biar jewlaa. da malas nk amik taw . huhu

Rafidah Farhana said...

Dah setahun saya close acc friendster tu.. Hahaha.. dah tak berminat nak jengukk..

shafiqabdshukor said...

ak nyer ok je..
sebelom die ubah gak..

Anonymous said...

password pun dah lupe..