Nuffnang Ads

Saturday, July 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA !

Assalamualaikum..

http://www.emocutez.com
Aku join segmen abang Ben lagi !!! 
****************************************************************
Diri aku ini umpama
-
-
-
Myvi Baharu Lagi Best
-
-
kerana aku sentiasa mahukan pembaharuan dan kemajuan dalam sesuatu
perkara dan pastikan ianya LAGI BEST serta berkualiti..
Aku juga sedia menerima kritikan tentang apa yang aku buat samada 
negatif atawpon positif dan akan berusaha untuk dapatkan yang 
PALING BEST dalam apa jua aspek kehidupan :)

******************************************************************
Kepada yang nak join bleh terjah sini
Jom kita meriahkan segmen kali ini
Tutop pukol 10.00 malam nie yeee.. :)

Okay..babai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

19 comments:

H.J said...

owh..macam myvi..nak tumpang la kalo macam tu..hak3

putra_chabee said...

lepak sni dari segmen Ben Ashaari..salam kenal,,

http://mymuzikholic.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

zaeimah ismail said...

myvi satu,,,^^

along_ayyan said...

salam kenal dari blog uncle ben..

wow! myvi baru. lagi best woo oo.. hehe. nice!

Alya Esprézzo said...

hahaha wah myvi baru, nak tumpang! ekekkek

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal balas balik kunjungan cik Dayah..

Idea yang bernas tue..like like..:-)

TeAqArH said...

tqah balas kunjungan..nak pinjam la myvi ungu ni..leh x???

harrazdani said...

umpama MYVI laaa ni...betul jugak yer...setuju2..have a nice day

jom tengok harrazdani umpama apa plak.huhuh

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

eiyna zhafirah said...

waa , myvi bru tue ! haha

cik gege said...

myvi lagi best....nice...nk sebijik boleh....=)

Bro ahmad said...

semoga dapat apa yang awak impikan ye

http://www.trioseposen.com/2011/07/aku-seorang-blogger-umpama.html

Kaki Wayang said...

Aku ada MyVi lama..nak tukar leh..

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-cari_23.html

Nor Fadila Rosli said...

hehe..akak kawasan..besh2!
terjah sambil follow..:)

http://blogakufadila.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

Azzah said...

singgah dari segmen sama.......http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

izatty fatihah said...

terjah sini , waah ~~! kini sy sedar sy x sekreatif ini . hehe

aku umpama camera kale pink !

Farhah Azman said...

datang dari segmen abang ben..:)

Myvi tu.. suke2..:)

jom ke blog farhah pula..

<a href="http://love-cinta-sayang.blogspot.com/>Cik Farhah</a>

bdk getah said...

http://bdkgtah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html#
terjah sini plak n follow dia skali..hehe
jemput singgah k..huhu
http://bdkgtah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html#

KueKoci said...

wah myvi...hebat...

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik