Nuffnang Ads

Sunday, July 24, 2011

Jom Main Satu Permainan Kelakar Berkaitan Dengan Diri Anda xD

Assalamualaikum..


Tadi aku copy dari status seseorang aku rasa lawok gila.. 
Korang pon boleh main..Bagus untuk release tension :)



1) Pilih bulan kelahiran anda:


Januari - Aku cium
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


2) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Seluar dalam aku
3 - Bendera Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Brad Pitt
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Pengetua aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Anwar Ibrahim
21 - Adinda Milano Evans
22 - Ning Baizura
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Amir Raja lawak
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


3)Pilih warna baju yang anda sedang pakai:

Putih - Sebab aku fikir aku hebat
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku boring
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku rasa cool wat macam tu

Kemudian korang cantumkan jawapan korang menjadi satu ayat dan tinggalkan komen kat bawah ayat apa mewakili diri korang :)
Contoh untuk diri aku : Aku belasah Taylor Swift sebab mak aku suruh. lol

Okay.babai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

25 comments:

Abby Salvatore said...

- Aku lambai dekat boyfriend aku sebab suka hati aku lah!~

hahahaaa...

lucu!~

an nyek said...

aku muntah depan taik kucing sbb ak baik hati...hehe

fizamanan said...

Aku pergi dating dengan cristiano Ronaldo sebab aku tak tentu arah. Haha! Cool gila

missxidi said...

aku terhantuk gangster sebab aku tak tahan. hihi.

cik siti said...

aku belasah spongebob sebab aku baik hati. ;p

farahyasmine said...

aku peluk boyfriend aku sbb tak tahan xP

Bella said...

Aku pergi dating dengan musuh dalam selimut aku sebab aku tak tahan... Fuyooooh...

miss silent said...

aku terhantuk mak tiri aku sebab aku gila..
macm sial..hahahha

PINKaholicx said...

aku belasah mak mertua aku sebab aku pikir aku hebat,,wakaka

kesian mak bf aku !!

HAHA

DaYaH JeLitA said...

ahahahaha kelakor je semua xD

Apple Zara said...

Aku jerit kat mak mertua aku sebab aku gila.
Haha :)
Malang betul "mak mertua" apple tu..

Atiqah Wadiah said...

ak jerit kat suar dlm ak sbb ak br putus cinta~choiii~

Yaya said...

aku jerit dekat pengetua sebab aku tak tentu arah . ad0iii ! ( berani kah aku jika na uat bnda ney sbg realiti ? ) hahahaa . kena buang sk0la la jwabnya .

dauzSYNOPSIS said...

aku cium gurlfriend aku sebab mak aku suruh..perhh...

dauzSYNOPSIS said...

Atiqah Wadiah : gile gempak..lau ye pn tenson bru pas putus cinte xkn lepas gERam at sua dlm k0t..ehehehehehehe..

DaYaH JeLitA said...

ahaha lepas geram kat sua dalam paling tak leh belah! xD

Laila Majid said...

"aku terlanggar makcik kantin sebab aku baru putus cinta"

errkkk??

haha kelakar jee

mia.azlin said...

mine is "aku terkentut depan mak mentua aku sebab aku baik hati." kahkahkah :D kelakarnyeeeeee <33

nurayunni said...

aku terhantuk sbb mak aku cemburu...hahaha...suka sorg2..

kynah said...

AKU TERLANGGAR MAKNYAH SEBAB MAK AKU SURUH :D


wakakakakakaka!!

LuN@_aiDi said...

Aku pergi dating dengan TAIK KUCING sebab boring?!! owwwhhhh tidakkk!!! hahaha.. funny ler^^

EVENTS?!PESBUK?!ANNOYING!!

eRa nabILah said...

Aku jerit dekat Ning Baizura sebab mak aku suruh~~

ha ha ha ^^

Nyamuk Terbang said...

aku lambai dekat mak mertua aku sebab aku gila
weyh...aku x gila

SS said...

Aku jerit dekat Makcik kantin Sebab aku baru putus cinta lol~

Nieniyjoy said...

aku belasah mak tiri aku sebab aku boring..hahaha kalo betulkan bagos..!!