Nuffnang Ads

Monday, July 18, 2011

Anak Kedua Rita Rudaini Comel Gila


Assalamualaikum...


Tadi masa jalan-jalan aku terbaca pasal anak kedua Rita Rudaini yang telah dilahirkan.. rupanya lama dah eak?? ciss apesal aku ketinggalan zaman? =.=

Rita telah baranak 29 April lalu nunn kat Hospital Prince Court... memang aku ketinggalan..sobss..

Apepun memang comel la anak-anak Rita ni..jeles aku..kihkih

Baby ni nama Airit Rafqa Arjuna..pehhh... nama cam pahlawan..tahniah la kepada kakak aku sorang nie sebab dapat anak comel...nanti nak pegi raya umah dia lah dekat jer ngan umah aku..hee~

yee yee je kakak aku (>_<)


Arjuna

Anak sulung dia pon comel...Nama dia Aidit Rayyan Rizqin... Artis nie nama anak-anak dorang memang sedap and kreatif eak...aku suka cangat sebab ikot muka Aidil..huhu..besar nanti mesti hensem macam ayah dia... tak sabar tunggu anak dia besar aku nak kawin dengan anak dia lah..so aku rasa aku kena amalkan jamu mak dara mulai sekarang...


Rizqin and Arjuna

Cuweet nya depa nie ibarat Harry and Charlie sensasi youtube tuu...hehehe


Nanti aku nak boh anak aku dengan laki aku ape eak? Kalaw pompuan aku nak boh nama dia Puteri Sayang Cullen.. nanti semua orang panggil dia sayang..kihkihkih..
Anak laki pulak aku nak boh nama Ahmad Tampan Cullen... okay tak? xD


Hurm apepon kena bincang dengan laki aku dulu lah... Harap-harap dia bagi.. Kat bawah nie gambar aku ngan laki aku..masa tu kami p konvoi naik moto..korang jangan la jeles naa?
v
v
v
v
agak-agak camna la wajah anak kami nanti kan?

Okay..babai~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

9 comments:

Laila Majid said...

kah kah kah gambar last tak menahan :)

Taufan Bin Ribut said...

gambar last tu leh jangan pasan tak?langgar pakai lori scania kang.hahaha..


Entri Terkini : Dating bersama Yuyu Zulaikha
Entri terdahulu :Aku ketagih

Watch my video songs ^_^

fahmie firas said...

hahahaha sweeetza entry ni
best dapat follow blog ni :)
kalau free singgah la ke blog saya, bg comment and nasihat.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

nashanadz said...

choi~!!!!!!!!!!!!!!!!!

pengsan terus akak haha =P

Namee Roslan said...

yay! dah boleh. mungkin tadi internet saya slow..ni sy dah reset dah :D then baru button follow tu appear :)

dari td sy cuba nk comment sbb excited nk comment pasal anak rita!!! saya suka baby!! :D anak dia sgt comel lah. macam anak mat saleh. tp nampak lebih besar dr abang dia :D

Namee Roslan said...

ahaaaa..gambar yang last tuh...buat saya ketawaaa :) anak awak mesti lah comel! ;)

DaYaH JeLitA said...

@namee :hehehehe thanks sebab komen.. harap2 sy dapat anak chomel..hee~

Ujang9897 said...

kene tengok maksud nama anak dulu..hee

jgn la kawin dgt mamat tu..dia tak sunat lg kot..hahhaha

Azreen Shafila Abdullah said...

hahahahaha.. kawen x ajak eh.. :P