Nuffnang Ads

Thursday, July 28, 2011

SEGMEN | BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !




Assalamualaikum...


Harini aku happy sebab join segmen abang ben..abang ben cakap tulis jer pasal ape pun :)

***********************************************************

Aku nak tulis pasal SMS mengarut yang berleluasa sekarang nie.. Mesti semua pernah dapat SMS begini kan?
  • RM0.00.Helo sayang, esok saya sudah nak bertolak. Saya telah tinggalkan mesej bergambar untuk kamu. Taip ON NIZA dan hantar ke 32226. Mesti happy! Optout call 0136574841
  • Pendaftaran PERCUMA! Dapatkan video Indon/Jepun (18SX) heba, lawa & lucu di bimbit anda sekarang! Taip ON RAS sms ke 37873. Optout call 0126225632
  • Yang, sedang buat apa? Nak tengok gambar/video bikini saya? (18SX). Senang je, type ON ABYA hantar ke 32226. Mesti happy! Optout call 0136574841
  • tlg belikan Ayah topup Rm.50 Ni No bru Ayah 0178398723 ayah lg ad maslah kat blai polis.tak pyah dlu tlpn nnti ayah tlpn.cpt


Aku hairan kenapa ada jugak yang tertipu..hurm..kalaw kita manusia yang mampu berfikir dengan logik pasti kita tak akan tertipu dan layan SMS macam nie..Tiap-tiap hari aku dapat SMS mengarut dan aku tak pernah terfikir pun untuk layan..hurmm..paling menyampah SMS yang cakap sim card aku menang berpuluh ribu ringgit. Ceh..nampak beno nipunya...kita mesti ingat takde benda free naa dalam dunia nie.. Toilet pun dah up sekali masuk RM0.50.. huhuhu...

***********************************************************

Harap-harap blog aku terpilih untuk segmen abang ben kali ini...fuhh..puhh...fuu...ekekeke
Kepada sapa yang nak join dan tahu lebih lanjut pasal ni boleh terjah SINI

Okay..babai~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

8 comments:

zulhaidi said...

tolong belikan ayah topup??

watdehell mesej tuh......

zulhaidi said...

tolong belikan ayah topup??

watdehell mesej tuh......

farah hanim said...

hehee..kalo terpilh..saya terjah sini cpt2
hehee

sRie aRTy ! said...

woot woot ! singgah yea :)dari contest abg ben juga ni. fuhh, peluh peluhh haa. ^^V

asri (asrirayrock) said...

singgah sini dari blog BA

Mimie. said...

sedih.x sempat join tadi! :(

~belog gadis~ said...

oart yang ayah kat balai polis tu mmg x leh blah. fmly kitorang penah kena. kecoh kejap. haha

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya . hah ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)