Nuffnang Ads

Thursday, August 25, 2011

Yes!! Aku Masuk Blogserius!

Assalamualaikum..

Bila BlogSerius buat Segmen Ucapan Raya Undersea untuk sapa yang kempunan macam aku nak pi or belajaq kat oversea and kempunan hantar ucapan Salam Perantauan kat surat khabar berlatarbelakangkan salji dan daun luruh sepoi-sepoi bahasa. Aku excited ah nak join tapi aku hantar gambar lambat.. Ingatkan tak kuar dah tapi finally kuar gak!! yes! Lantak ahh hampa nak kata aku capub ker...Yang penting aku syok masuk BlogSerius..bwerkk~
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni gambar aku kalaw nak tengok gambar lain boleh pi dekat

Serius Raya - Ucapan UNDERSEA Blogserius #14


Pastu kan ada la jugak pathetic annoying anonsssss yang kurang kasih sayang dan takda teloq jeles dok komen gila meroyan..kahkahkah..





LOLOLOLOLOL kbai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

28 comments:

Anonymous said...

'fap'able
yeahhhh

DaYaH JeLitA said...

hai anon, cepat sampai sini.. xD

Cik Bell said...

anOn nie ada masalah jiwa ke? hehe

Ayeem Jemain said...

haha cegampang depa tu

DaYaH JeLitA said...

@cik bell & ayeem : ntah anon ni sakit mental la tu..

cik ery said...

haha.comel..

iMah said...

ha ha ha..
aku pun x paham maksud faptu..
bengap ke aku?

alepridz said...

gambar derang tak kuar.. standart ler jeles...

Syafiq Rosli said...

sabar je lah..fan obi mmg mcm tu kan..

sYafIk-wAy said...

ANNOYING sungguh tgk kamu berpelukan . hahaha

Syakir Rahman said...

ptutnya blog siyes kne offkn komen dr anon....kalo x mcm ni la jadiknya...

Nyamuk Terbang said...

kau nie sllu jd mngsa kejelesan manusia
tue la lawa sgt

DaYaH JeLitA said...

@syafiq Rosli : xpe anon mmg perangainya camtu

@syafik : hamboihhh >_<

@syakir : ala sian plak dekat anon yang baik..huhuhu

Saddila said...

hik23 . cayalah kak . tapi cian akak .

takpe2 . akak tetap cantik . :)

Anonymous said...

hrp jgn trkejut.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fap%20fap%20fap

hrp lebih brhati2 slps ni

maaf zahir & batin

hana said...

hahah
cool giler la wish cemtu..
hehe

Anonymous said...

fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,fap,
fap,fap,fap,...............
i came...

nurAMALLINA said...

hahahahha sengal ahh kau dayah!

DaYaH JeLitA said...

@anon : hai awak! LOL

merahitujambu said...

comel jee gambar tu..pandai edit eh..salam syawal..

nk doodle free jom laaa

Shawn Razaleigh said...

jeles lah tu anon 2

bdw, pergh masuk belog serius..awrrr

Namee Roslan said...

hey dayah, selamat hari raya :D

azira said...

haha~dah agak pun time first time tengok tu..eheh cam kenal je dayah jelita ni...tengok2 betul dayah. hahah~cayalah.....

Peah Ros said...

kahkahkah!

Nafisah Ruslan said...

macam2 lah anon ni.. hehe

Lun said...

wow, tak sangka thats ur pic. ingatkan saper lah keratif sgt.

sarah hanafiah said...

hahaha lawokk jep gabar nih :D

Ni Sa said...

hahah. ler.. tu pic dayah rupa nya. jenuh dok pikir, sape yg peluk mr vampire tuh TT__TT