Nuffnang Ads

Friday, August 5, 2011

Entry Rindu Dekat Blog.Pertama Kali Berperasaan Begini.

Assalamualaikum..



Hai sumer…fuhh dua hari lebih tak bukak blog kesayangan rasa cam putus cinta oww..sumpah tak bohong..mandi tak sabun tidur tak kenyang makan tak lena tulis tak betoi..kehkehkeh.. Bukan pe ada masalah negara sikit arr..huhu.. Mesti pembaca tertunggu-tunggu kan? Cuish macam ade jer orang tertunggu nak baca..kalaw ada orang baca pon sebab ping blog sana sini sampai menopous..huhu.. takpe ak tak kesah asalkan aku bahagia makan ayam golek kejap tadi..hihi..and bahagia sebab sudah lepas rindu dekat blog..

Petang tadi bukak je blog follower ada jugak bertambah…ada jugak jugak orang komen..Alhamdullilah rupanya ader jugak owang baca blog aku nie…sobss..jap nak lap ingus jap..tak de ape aih selesema je nie..dah la selesema bukak blog tadi ada si comel yuyu zulaikha komen previous entry…terlopong mulut aku rasa cam selesema tu hilang sekelip mata..nasib baik masa terlopong mulut tu tangan ni tak teramik ayam golek masukkan dalam mulut..yelahh masa tengah terlopong mana sedar kan? hehe

Dah tiga hari sakit tekak selesema nie..tadi pi bazaar macam nak pitam jer..takde nafsu cangat walaupon makanan sedap-sedap dan penjual makanan hensem-hensem...Cuma bernafsu ngan ayam golek jer..pastu singgah beli strepsil..nak makan lepas bukak posa dengan harapan lepas makan strepsil keadaan persekitaran akan berubah menjadi winter sonata..tapi  malangnya persekitaran adalah sama iaitu rumah aku dimana terdapat umi yang sedang cuci pinggan and kakak yang sedang tolong umi and aku yang sedang tolong juga..tolong tengok..hukhuhuk.. Aip bukan aku malass aaa tapi aku tak larat..sakit tekak ni penyiksaan taw..


Seronok arr ada blog..boleh luah perasaan sesuka hati..sakit ker marah ker putus cinta ker  tak virgin ker..eh silap tak virgin mana leh luah kat blog…nanti jadi cam adinda kekanda ibunda ye dak? Hurm putus tunang ker, eh silap lagi kalaw putus tunang kena luah kat media kan? Kihkihkih..besh lah ada blog leh kongsi macam-macam kan? Blog nie kadang-kadang cam diari jugakkan..

Okaylah nak tengok tv3 jap..cerita ape tuhh alaa yang ada poziah ngan pazura pakai tudung tuu..comel jer kan perempuan bila pakai tudung?? Ahemmmmm jap nak batuk jap entah kenapa tetiba batuk nie makin menjadi-jadi…kehkehkeh… aippp betulkan niat tu pakai tudung sebab nak tutup aurat bukan nak nampak comel ker cun ker..huhu..semoga pazura pakai tudung lepas nie..aminnn :)

Fuhh lega rasa dah menulis blog kembali setelah dua hari lebih disisihkan..Harap blog tak kecil hati kat aku..elehh blog ada perasaan ker?? Hakhakhak

Okay..babai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

5 comments:

NasZ said...

selamat kembali. hehe.. saya pun tak bleh sangat berpisah dengan blog saya. hehe..

MOHD NASER.com

H.J said...

cepat sembuh yer dayah..haha..dan selamat berbelog selepas tinggal 2 hari..

~belog gadis~ said...

ayam golek jugak yang bekenan. bagus lah x tergoda ngan penjual2 hnsem tu, x kurus pose. hihik~

DaYaH JeLitA said...

@kan? blog ngn kita umpama isi ngn kuku
@HJ: huhu,,makacehh..
@gadis: hehehehehe

ani rahmat said...

selamat kmbli berblogging sis.. rindu entri2 sis.. huhu