Nuffnang Ads

Thursday, August 18, 2011

Pandu Cermat JANGAN Ingat Orang Tersayang Buruk Padahnya

Assalamualaikum..

Sempena nak raya nie kan aku nak ucap berhati-hari di jalan raya..












Okay..babai~

p/s : pic gajah and kete curik kat gugel

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

28 comments:

Aliah said...

habis kereta..gajah punya pasal..haha

zulhaidi said...

dayah jelita = gajah ????

kah3....

DaYaH JeLitA said...

??? apeee pulakkk??? =,=

Mohd Hazwan Hashim said...

wahahah !!! kelakar .. tetiba gajah melintas .. so cannot imagin ur face lah . wahaha .

khadijah said...

hanya gajah seekor, habis rosak kerete..hee comel la, tak leh ingt org trsyg la cm ni..hee

~Kirin Selama Perak~ said...

hahahaha !
betul gak ni
:p

yad'z said...

hahahaha.... bijok....bijokkk...

dzafira said...

Baik punye gambar awek.... haha

dylla abas said...

kampung mana la yg tiba2 ada gajah melintas ni :p

DaYaH JeLitA said...

@dzafira : kenal ke awek tuh? kahkahkah

@dylla abas : hutan kampung..taw? haha

~belog gadis~ said...

fuuuuuuuuuuuuu kete ape plak? fuuuu gjah laa. haha

Fendy said...

ingt org tersayang?..hahaha

Nyamuk Terbang said...

aku nk bg dkt tv3 lah
nk suh buat iklan mcm nie

Wawa Ashihara said...

da follow .. hehe..

DaYaH JeLitA said...

nyamuk : haa wat iklan raya..hahak

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

dayah jelitaaa...nak follow blog ni lah..boleh?
hehehe

nice entry....komik yg simple.. catchy lah...

acap
to my blog - Lagi KADRAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

fiq. said...

seb bek tak kena sepak ellaju ngan gajah

abyazree said...

hahha...cm new lk ssat pic milano evans 2(nadia)

bobiedanbad said...

hahahahaa....lawak

daim said...

hahaha!!! XD

urzain hussain said...

hehe..
spoilkan hajat nak balik kampung..
anyway gajah camtuh ada jugak ye..
hehe..nice one..

[^^,]

alepridz said...

haha... submit tak komik ni kat ayeem? gi la submit... style jugak... wakaka

Saddila said...

hahaha sengal betul laa .

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha... klaka2!! nice entry... ^___^

maya anis said...

alolo...bez...

Azku said...

hahahaha

echa takashimaya said...

then make sure your car is in the good condition!service semua siap2 ok =)

Namee Roslan said...

hahahah, kenapa kena ingat adinda . hiks hiks. pandai awak buat loyar buruk ek! tp betul jugak..kalau ingat orang tersayang, nnt saya rasa nk sms n call je..sebelah tangan je pegang stereng. geheheh