Nuffnang Ads

Saturday, August 6, 2011

Dugaan Menjadi Blogger.. Grrr!!

Assalamualaikum...

Banyak gila nie benda nak update...banyak giler ah benda nak kongsi..nak luah..nak merapu..





v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
berkeadaan begini selama setahun!!!


Yaa..dugaan di bulan puasa nie...selalu aku dok kat cc jer main internet yang laju dan free yelah aku keja kat cc tapi harini cuti sebab demam manja mengada..huhu...memang bengang arr tenet yang bukan kata lambat tapi tak jalan lansung..

Aku geram gila ni tenet lambat..nie pon amik masa setahun nak leh update...salah siapa haa semua ni???
Salah aku la sebab tak sabar.. Okay.bye~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

FizaFizz said...

hahaha..sabar3 :)

H.J said...

haha..habis muka jadi buruk gara internet..ahaha

adifatah ~ said...

haha.sabo la yang...kan dah x jelita kalau marah2.

syira said...

sabar sabar.. bulan pose..memang angin kalau broadband lembab cam sipot.. :))

nanad said...

ahaks..sabaq naa.. ;) kreatif lah entry ni.

Luqaz™ said...

tu dia mke.. xleh huduh lg ka..tmbh tnduk ke...hehe