Nuffnang Ads

Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2


Assalamualaikum...

Setelah lama rindu kat segmen Abang Ben akhirnya harini ada segmen...yayyy seronok 
sampai nak termakan coklat Daim yang ada kat tepi nie..ehh? ngee~


---------------------------------------------------------------------------------------------------
Firstly kena cerita latar belakang blog..Okay seperti yang anda nampak latar belakang blog aku 
ada gambar sudu garfu dan pisau..ekekekeke..lawok je..Okay..blog aku dilahirkan dengan kaedah caesarean pada 11 May 2011.. Masih bayi lagi haa blog aku baru belajar merangkak..huhu. Nape 
aku buat blog? Sebabnya aku suka menulis, merapu, meroyan, mencari kenalan dan berkongsi
info..huhuhu...lagipon aku kerja part time jaga cc.. So,masa ni nak blogging dengan sepuasnya 
menggunakan internet laju dan free..thehehe~
http://www.emocutez.com
aku tak posa arini.. xD
Secondly kena cerita mana taw pasal segmen ni.. Aku taw daripada blog seorang jejaka macho nie 
sebab aku selalu bukak blog dia..Tahap kekerapan aku bukak blog dia adalah sama macam tahap 
kekerapan aku stalk fesbuk boypren aku..ekekeke..Blogger yang dimaksudkan adalah penganjur 
segmen ni sendiri laa iaitu Ben Ashaari.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Senarai blog yang aku dah lawat:

1. Nadzrie (Blog ni cantik warna hijau..lagi besh kalaw letak header)
2. Blog Cik Bunny (Blog kemas dan menarik.kalaw bleh bloglist letak la kat sidebar..)
3. Kali Wayang (Header yang cantik cuma iklan kat bawah agak ganggy sy tak jumpa button close)
4. Fariza Othman (Blog yang sangat kemas dan menarik)
5. Yayan (Cantik.kemas..header lawa..blog pink gitu..hehe)
6. Azam ( Blog awak perlu lagi kemas..centerkan header dan gambar entri jgn terlebih dari body)
7. Cik Kain Batik (Simple but nice!..tapi rasanya ikan2 tu tak perlu kot..huhu)
8. Naimulfirdaus (Simple dan kemas cuma bahagian atas nampak kosong)
9. Bicaramakdara ( Peewittt gojesnya header kamu)
10. Ourkizuna (Simple jer tapi kemas..comel adik kat header tu..sape tu? hehe)
11. Hajar (Hajar buatla header mesti blog kamu lagi awesome..hehe)
12. Farhah88 (Awak patut letak sidebar sebab banyak sangat benda kat header and footer)

Kalaw korang nak join segmen ni KLIK SINI
Okay..babai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

28 comments:

DaYaH JeLitA said...
This comment has been removed by the author.
Rai said...

salam kenalan..terjah dari segmen BA :)

~AmyLiana86~ said...

amy singgah..jom tgk comen blog awk di any..

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

Elih Japahar said...

Blogwalking...erk, segmen lah..tak dpt join tapi blog ni memang menarik :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi melawar blog Mak dara.. Mak suja Headerrrrr kamu yang sangatttt cantikkk dan cuteee...

fRaMe+LenSeS said...

ehe. maceh awk. sebab view belog Nadh.

CKB said...

ok! sy akan buang ikan! ;D

Kaki Wayang said...

anda termasuk dalam komen dan orang yang Kaki Wayang lawati..tq atas komen itu..hehehehehehe

cik violet said...

insyaallah..sy akan letak sidebar..hehe..thanx a lot bg idea ;)

zaty said...

kak dayah! ohh.ada blog rupanya.bru tau.haha..
free singgah sni
http://hisomi.blogspot.com/
:)

anisyud_01 said...

http://anisyud01.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
yr blog my first view dlm segmen ni..hehe

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

coklatberapi said...

haii terjah sini dr segmen ben ashaari...weeeeee;p

FareezVanFillers said...

salam dtg lawat blog..heheheh blog senag nak view x de maslah loading...jusn nice ans simpel...
dtg lah blog saye kalo sudi

http://fareezvanfillers.blogspot.com

hajar said...

awk mmg jelita..

DoodleLicious said...

Hye..datang ziarah geng segment

keep in touch ya ^^

aimaniman said...

salam kenalan

http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-cute-kuini-2.html

jom terjah blog akak dan folo taw..ada tips pilih baju anak jugak

ɀʉɱʁɩ said...

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html


tengok kat link atas tu...de owang kutuk..hehehe..:P

Bella said...

Melawat kesini juga dari segment yg sama...^^

Cik Bunny said...

singgah sini dan erkkkk...bertuah punya olang, makan depan Cik Bunny tengah pose =.="

nway dah promote blog anda =) http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tukar-tukar :)

http://bonekeys.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tukar-tukar :)

fatin nabila said...

dtg la melawat sini..
http://redchizzy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blogku-2.html

Nuur mutiara said...

salam ziarah..hehe dah komen, jom singgah



http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

POP said...

Singgah sini dari segmen Abang Ben :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Asyikin said...

salam singgah, jalan2 dan follow awak :)

mynayusof said...

myna da komen. nak tau?

http://mynayusof.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html