Nuffnang Ads

Friday, August 19, 2011

Apesal Korang Kutuk Max 24-7 Hah? Aku Tengok Style Je!

Assalamualaikum



Tadi aku bukak youtube and google cari pasal Max 24-7.. 
Wahhh style la apesal aku baru tahu... Pelik la korang tak suka.. 
Seyes style korang tak caya korang tengok la bawah nie
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
WOMENS AIR MAX 24-7 BLACK HOTPINK

Eh salah eak? maap-maap..ngeeeeeeeeeeee~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

29 comments:

budaksetan said...

ok, macam gampang xD

manggosteen said...

kasut tu eloknya ditapakkan kat muka sorang2 grup 24:7 tu..ahahhaa

Azar Azlan said...

hahaha. sengall. engt suka betul betul kt dorg. haha

Syazwan Che Deraman said...

oooo..kasut rupanya.
hehehehe

DaYaH JeLitA said...

manggosteen : kasut ape? bom terus..muahaha

ANA said...

haha igt betol2 suka MAX 24-7 ,rupanya kasut .

Nyamuk Terbang said...

kau nie mmg nk kena bakar
haha

cik najihah said...

setuju dengan manggosteen
hahahah
ok entry ni bikin panas

yad'z said...

hahaha... baru ingat nak lempang cik dayah mase masuk sini.. hahahaa

Yaya said...

haha. mmg nk kene.

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

aduyai...hits tinggi entry ni...hehehe

fiq. said...

kahkah , dayah, ingatkan dah jadi hard fan 24:7,,, cam hape terjerit terlolong cam pompuan dalam vid clip diorang

Sembang Kemas said...

adakah ini bermaksud maz 247 harus makan tapak kaki kasut untuk diterima rakyat jelata?wahahahaaha!

farra said...

mengong..whahahaha...petang2 bikin wa panas je..

Nurulhuda said...

bole x pm sy kasot ni tgk kat mane..
mcm minat je nk beli..huhu

Meow Aizawa said...

hahahah terkono..kui3

EG said...

hahaha... terkena plak.

My MiRa said...

huhuhuhu


hye..mira singgah sini ya

siti hidayah said...

haha. buat entri gempak

FIPPER TONGGEK said...

sliper jepun lagi lawo

Saddila said...

haha bengong betul .

diana said...

depa ambik nama group depa dari nama kasut ka??
aih!memang nak makan kasut betul la....

alepridz said...

damn! 24.7 asal mmg fuuuuuuuuuuuu

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha.. yang nie klakar!! kah3x..

EmaN said...

Hahaha...kelakar la entry ni...baik punya... :D

zulhilmi.tempoyak said...

apa bnda ni..??
xpaham la..
hihi..sori

adifatah ~ said...

hakhak..selipar aku dah putus 2 tali nye...nak kena bli yg baru..dayah,aku tag kamu..

http://adifatah.blogspot.com/2011/08/giveaway-by-retrojingga.html

Namee Roslan said...

hahaha, tengok tajuk kt bloglist! rasa dah tahu nk comment apa,,tengok2 benda ni! hiks..sedih...hehe. :)

DaYaH JeLitA said...

@zulhilmi....lorh? =,=