Nuffnang Ads

Friday, October 28, 2011

Watak-Watak Pengguna Facebook.

Assalamualaikum...

Macam-macam watak pengguna facebook..korang yang mana eak?


ehh? hee~

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari..bilangan gambar dalam album profile pictures memcecah 100000

2. SUKA TUKAR NAMA : Tukar nama setiap hari...hari ini Pondan Hot esok Bapok Glemer lusa Nyah Kiut tulat hape plak taktawlaa...

3. SERABUT PERUT NATE BERUK : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T > Jimat)

4. WARTAWAN DAN PENDAKWAH BEBAS: suka menyebarkan pesanan ataw mesej berantai walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit..bajet twitter plakk

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''


11. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? lol



10. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas,suka ambil gambar muncung2 macam pic kat bawah nie bhahahahahahahahaha)



Okay.bye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

9 comments:

Lea Isnawi said...

hahahahahaha

tp itulah hakikat kan

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha..mcm ade kene mngena sikit la :)

ayuni rosli said...

yg tak boleh blah tu muncung macam bajet cute. kih kih kih

Farah Azurah said...

fara pon buat pasal facebokk jugak..
mehh baca :)http://farahazurah.blogspot.com/2011/10/pakai-profile-picture-yang-hott-laaa.html

✿ FiFa ✿ said...

hakikatnya kan..haha
KEBIASAAN :)

zaty said...

ERKS? bhahahaa.ensem monyet tu ek. ;)

Namee Roslan said...

hahahhahahaha, ramai je yang macam tu dayah ! saya tak !! yay!! hihihiihhiih

DaYaH JeLitA said...

@namee : hehe saya pon...(padahal ade je :P)
@zaty: hensem? berkenan eak? haha
@fifa : hehe kann?
@fara : okay saja jenguk karang
@ayuni: haha pastikan anda xda pic macam tu
@pikah : ada eak? hehe saya pom
@lea : haa kann?

Abg Stalker said...

hahahaha..comel muka monyet bwh ni mmg sebijik ek.