Nuffnang Ads

Tuesday, October 25, 2011

Tips Mudahkan Kerja Remeh | SALOTEP

Assalamualaikum...

Kepada girls di luar sana especially students la kan mesti ramai yang ada cellophane tape kan? taw tak ape tu cellophane tape?? laa tak taw ke? alaa yang nama manja dia salotep tu..hahak..selaluya salotep nie dalam pensel case budak pompuan ja ada..budak laki? harammm... asik nak pinjam je..cehh

Takpelah yang aku nak cerita kat sini salotep tu kalaw nak potong selalunya kita pakai gunting or pisau kan? tak pon bagi yang tak berapa nak baligh tu main gigit je guna gigi sampai bertali air liur tu terkeluar... Haa sini aku nak pomot satu jenis salotep yang hand tearable...mesti ramai yang tak taw...
                                    nie rupa salotep nie dalam bungkusan
Kalaw korang nak taw kat kedai-kedai luaq sana ada jual salotep jenama LOYTAPE..haa salotep ni special sebab senang nak koyak pakai tangan je...koyakan dia akan jadi cantik macam kita gunting..selalu kalaw geget tu mesti buruk kan? so senang la keja kita tak payah susah-susah cari gunting or pisau...

Kalaw nak balut buku ke apa ke koyak je guna tangan...komfemm kemas..kalaw tak caya pi la beli...murah je harga standard...make sure ada tulis LOYTAPE..salotep nie sesuai untuk semua permukaan taw..
nie lah rupa salotep tu..nampak tu ada tulis loytape
Err sapa yang dah taw tu buat-buat tak taw dah laa..aku pon baru je tau pasal salotep nie sebab tu aku jakun sikit..teruja gak la....ngahahaha~
Okay..bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

Namee Roslan said...

hahaha,tapi mg benci gila selotep yg ssh nk koyak..pastu pakai gigi pun tak boleh. geram. nk kena gunting gak. kalau yg boleh koyak tu sng...mudah tangkas !!! :D

Nyamuk Terbang said...

crta psl salotape plak bdk nie
haha

Kamila Husna said...

kak dayah dah macam salesgirl...promote2 lagi..=)