Nuffnang Ads

Tuesday, October 4, 2011

Good Luck Bro!!!

Assalamualaikum...

Esok adik laki bongsu aku PMR tapi aku pulak yang nervous terlebih..ciss...huhu...
Semalam dia mecej aku mintak restu la mintak maap la..cehh buang tebiat ka apa? haha
Aku ngan adik aku nie sempoi-sempoi ja cakap 'aku' 'hang' ja..

Tapi apepon dia respek arr aku... Besh woo membuli dia walaupon kadang kala dia durjana sikit..huhu..
Haa dah dekat nak PMR baru taw nak mintak maap kat aku..yang takleh belah tu dia ada mecej aku

"Dayah..hang sayang aku tak?"
brrr...geli la pulak...hahahahaha..memang la aku sayang tapi tak tunjuk sangat arr..hihi

Aku reply "emm sayang kot..ntah" hahaha kejam..

"Kalaw sayang doakan aku taw? aku neves la nak PMR" Mestila aku doakan dia.. :)
Aku kan kakak yang cantik ehh baikk...hahax..


Psssttt hensem tak adik aku ada sapa-sapa berkenan tak?
errr kak kakak dia plak ada sapa-sapa berkenan tak? ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ (hakk tuihh)


Ni aku nak habaq adik aku ada awek tapi kakak-kakak dia yang seramai 4 orang termasuk aku tak berkenan la dia ada awek nie sebab kami rasa adik kami akan lebih macho and hot kalaw dia single..hehehe..
Mana lah taw ada orang berkenan kak adik aku dia kena la kipas aku haa bagi shawl ke mekap stuff ke baru aku approve..hahak

Habisla sapa awek adik aku nanti sebab dia akan melalui 4 orang kakak yang gojes-gojes nie haa..paling susah nak lepas semestinya aku laa...aku nak ajak lawan basketball dengan aku dulu! Pastu aku nak test mengaji, pidato, kawad kaki dan sebagainya...Ni baru sikit selebihnya nanti lah aku pikir..haha!

kalaw awek dia lagi lawa dari aku REJECT!!! muahahahaha keji kan?

merempit ngan adik aku masa nie dia darjah enam :)
Sebenarnya kan skang nie adik aku dah ada awek nama apa ntah lupa la pulak tapi kami berempat tak suka sebab budak tu tak lawa tak mesra..tak pernah pon nak berkenalan dengan kami add kat fesbuk ke apa ke..hahaha...ehh aku nak adik ipar yang pandai mengipas and tak sombong...sebab aku tak nak nanti dia konker adik aku!! huhuhu

(Gila nie kalaw awek adik aku baca nie mau gantung diri ni..hahaha~ tapi takda masa kot nak baca sebab depa nak PMR)
masa aku singgah sekolah nak amik sijil aku jenguk adik aku jap..kitoran sekolah yang sama dulu :)
Kesimpulanya MAMAT AKU SAYANG HANG!! buat elok-elok PMR ye kakakmu ini sentiasa mendoakanmu okayhh bro! nanti hang nak apa cakap ja aku akan beli (tapi kalaw dapat 8A lah naa?) hahak~

p/s : malam nie nak buat solat hajat..aku rindu la adik aku! harap dia dapat jawab dengan tenang..
p/s/s: aku risau! :(
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

11 comments:

alepridz said...

gudluck pada adik anda.... adik aku pun sama jugak PMR esok... sama2 lah kita doakan yang terbaik untuk adik2 kiter yer... :)

Nyamuk Terbang said...

hai kak ipar

Red said...

gambar kedua nampak sweet lah.. nape ek?? oh ye. tudung bawal! tudung bawal menampakkan awak lebih gojes. aww! :D

kynah said...

aku pun buat jgk solat hajat utk mamat.huhuhu.aku nervous sama nih..

btw,terbaik a entry hg kali ni.haha.mamat pun mesej2 ngn ak gak smalam.hehe.hbis la dia baca ni nti..wakakaka...

xpela..yg penting dia tau kita smua sayang dia...

Ain SSB said...

Aww good luck kat adik! :)

nurayunni said...

bt baik2 ye adik..jgn nakal2 macam akak..hehe

que said...

same.. sepp sepp.. high5

Namee Roslan said...

muka serupa tp dayah versi cantik!! :D hehe. good luck untuk adik ya.

nasuha said...

saya pun PMR kak..hehe chaiyok2 untuk adik akka yang hensem1 >_0..serupe si..

Anonymous said...

Mamat dah tinggi la.

Anonymous said...

tkpa kak tk lawa pun tkpa janji hati baik