Nuffnang Ads

Friday, October 14, 2011

Aku Puahhh! Yeah~

Assalamualaikum...

Setelah sebulah lebih dok kat kolej mawar nie baru harini aku rasa puas yang teramat sebab dah buat sesuatu yang memuaskan emosi dan batin(ehh?) dan jiwa dan raga dan perasaan aku!!


Okay sebenarnya aku nak habaq yang aku telah berjaya membunuh seekor natang yang durjana yang selama ini mengganggu kehidupan seharian aku..memang la natang tu tak buat apa pon..tapi kemunculan and kehadiran beliau sangatlah annoying dan membuat aku rasa marah!!

And selama nie cubaan aku nak bunuh beliau menemui kegagalan tapi hari ini aku berjaya beb!!
ahahahahahahahahahahahaha!!!
http://www.emocutez.com
 (gaya puas)

Mempersembahkan mayat sekor natang celake yang berjaya dibunuh dengan kejam oleh aku!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Mati katak ang cicak hoihhh..padan muka..amik ang!!

Sekalung penghargaan diucapkan kepada :
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
(kalungkan bunga)
v
v
v
v

Okay.bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

11 comments:

Namee Roslan said...

hahaha,sian cicak tu, kenapa warna cicak tu macam merah ??:D

nerves said...

erkk...cicak mati pakai ridsect je...mushkil.*usap2 janggut

alepridz said...

RICSERT!! MEMBUNUH CICAK...

**bam!! dengan gaya tumbuk tangan sendiri...

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

ini ke hobi waktu lapang cik dayah? hehehe

Chegu said...

kamu hentak pakai ridsect tu ke kamu sembur, hahaha

Saddila said...

woiii ekor die putus la kakak ,

eeewwww -__-

kynah said...

hahahaha..aku dah agak dah mesti cicak punya lah..btw,kalau ada spray yg macam kat rumah tu lagi best kottt...hehe

yah,akhirnya dapat jugak aku baca entry baru hg...rindu la...hari2 bkk blog hg tggu hg tulis menda2 baru...hihi..

IM UR FAN tawww..kekeke

aBANgZAI said...

Err..org utara ke ni? Kalau betul, salah tu ejaan..bukan PUAH.. tp PUAIH
Hehehe...tahniah atas perbuatan anda kerana disunatkan membunuh cicak... ;)

EG said...

hahahaha.

Apex said...

congratulations!! ahahahax...:D

jahajahatable said...

slalu guna lastik getah je