Nuffnang Ads

Tuesday, October 25, 2011

Segmen Tubelawak : Pencarian 100 Blogger Wanita

Tajuk >> "saya ingin jelajah TUBUH tubelawak"

Harini aku takleh tidur.. mungkin kerana terlalu banyak memikirkan masa depan aku dan anak-anak aku, jantung aku berdegup kencang membuatkan aku tidak boleh tidur malam.. pusing sana, pusing sini, masih tidak boleh tidur walaupun telah lama memejamkan mata.. disebabkan subuh hampir tiba, aku telah membuang hasrat aku untuk tidur lalu bingkas bangun untuk menulis blog..
hurmm boleh tahan gak ayat perenggan pertama aku kan abam tubelawak? hikhikhik
Aku dah join segmen ni sebab aku dah penuhi syarat...aku dah lama follow blog tubelawak...and aku dah letak tajuk yang abam tubelawak suruh..kehkehkeh...pelik kan tajuk tu aww... tapi dah abam tubelawak suh letak camtu letak jejah..hihihi


Menurut firasat aku abam tubelawak wat segmen nie sebab dia nak kumpul 100 bloggers wanita untuk menjadi gundik kitorang..aww nakal taww abam nie..hihihi...urm actually skang aku betul-betul baru bangun tidur and aku sedang mamai lagi nie...and entry ni ditulis dalam keadaan separa sedar...kalaw ada silap tulis tajuk ke ape ke abaikan jelah yer...huarghhh..nantoknya...tapi demi abam tubelawak aku jegilkan mata tulis entry demi menyokong segmen abam...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

Korang kenal ke sape abang tubelawak nie..?? actually aku lama dah kenal ngan dia tapi aku buat-buat tak kenal je...aku ada satu je gambar dia dalam simpanan aku..hurm tengok bawah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hensem kan? Sape nak berkenalan boleh join segmen beliau yer...moh le ramai-ramai join bagi meriah.klik SINI untuk join...ehh pompuan je taw...pondan kalaw nak join dalam mimpi la naa?
Ok bye nak sambung tido...
zZzzZZ

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

7 comments:

crayon said...

-_-" ai main2 ja lah yu.. nasib baik yu tak letak title tu betoi2 kan ... auwwww...

Namee Roslan said...

hahah, pencarian 100 blogger wanita. apa la dia nk buat tu? haha . ada game sesama blogger kot. :)

NuR 'aQiLaH said...

lain macam je mamat ni. bhahaha

Yuyu said...

hahaha...abam tube bersegmen..'goodluck'

hahahahhahahahaha

Ronaldhrah Wisely said...

haha..ni nak join betul-betul ke perli orang tu balik?

DaYaH JeLitA said...

haha nak perli je..gila nak join betul2..hahaha

shillanet said...

hahahaa....nice post