Nuffnang Ads

Thursday, October 6, 2011

Tolong Ada Orang Hack Blog NurulBadiah

Assalamualaikum..
Tadi aku nak baca blog femes Nurulbadiah Lai tapi ada syaitonirojim hack....eeeee...geram toila aku ngan hacker bangang nie!!!! walaupun tak kena kat aku tapi cuit peha kiri betis kanan turut rasa geli..huhu

Tak puah hati tang mana??

cuak gak aku bising-bising kang blog aku plak kene hack.gulp!


Apepon harap kak nurul sabar..sape yang pandai bab nie sila lah bantu dia yek..cian die..kalaw aku pandai dah lama aku tolong tapi nak wat caner doh tak pandai..huhu

Kepada biskut cream cracker hackers yang suka hacking nie...tobat lah weyhh...kang hang mati tengah dok hack blog or website orang lain acaner???pi la wat keja yang pekdah cikit hack fesbuk memey suhaiza ke hack website lucah kew...ada pekdah gak..tak pon pi la tolong mak basuh pinggan kat rumah nuu dapat pahala gak..

Japgi mesti kata nak test security...ellehhh....ce try hack website kerajaan ada brann???
kang blog aku plak kena cakap kemas sangat..hukss =.= 


Okay.babai~




Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

7 comments:

Mas Ahmad Safwan said...

well , itu bukan Malaysia punya hacker

Malaysia punya hacker yang tester security akan tinggalkan kesan dan pesanan

♥kisah hidupku♥ said...

jgn cri pasai dayah..satg kot kena blik...

alepridz said...

pergh... gengster giler hacker tu...

nick dot anis said...

skrg ni byk la kes2 macam ni..sllu je i terbaca.apa yang nak dengki ntah smpai nak hack2 kan..

i tak pandai..lau tak i da tlg..

Namee Roslan said...

eh kenapa nk hacked blog org eh ? tak faham lah. hanis zalikha pernah kena tak ?

pinkpurplebaby said...

bila kita buka blog yg ada cmne...
dorg detect kta punya ip plak then hack kta punya
geee...b careful huhukhukhuk...

pinkpurplebaby said...

bila kita buka blog yg ada cmne...
dorg detect kta punya ip plak then hack kta punya
geee...b careful huhukhukhuk...