Nuffnang Ads

Wednesday, October 26, 2011

Gambar Seksi Kilafairy Berkemban?

Assalamualaikum...

Korang kenal tak Kilafairy? alaa yang nama sebenar dia Fumakila Feri tuu..hahax... Saje tanya bukan pe tadi aku terdetik la nak check analytic kat Nuffnang pasal keywords hit kat blog aku harini...tengok la bawah nie...

  1. dayah jelita : normal la kan sebab dah tu nama blog aku
  2. upin dan ipin & gambar spongebob : sebab entry ini > upin dan upin serta spongebob ditemui di dunia realiti
  3. digoda gay : maybe sebab entry ini haha > peristiwa digoda gay
  4. blog wanita jelita : hurmm??..uhuk uhuk..ehem ehem.. :P
  5. gambar pemain bernama ashaari : lol apekah? aku pon tak taw...ben ashaari(blogger famous) aku tawla
  6. nak cerita pasal apa dalam blog : lol cerita jelah ape pon..cerita la pasal peristiwa gantung diri sendiri sampai mampos ke..terjun kb mall ke..cerita pasal kena kejar ngan lipas ke..macam-macam hoii leh tulis dalam blog
  7. kilafairy berkemban : haa nie la point aku..ape ingat blog aku blog porno ke hape..cehhh..takpe nak sangat tengok kilafairy berkemban kan? okay nahh tengok la bawah nie aku paparkan sekeping gambar kilafairy berkemban paling hot dalam alam semesta (sape gila seks sila scroll down ye)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Dang! larikkkkkk~ haha

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

Nyamuk Terbang said...

haha
aku dh agk dh tgk tjuk pn taw

DaYaH JeLitA said...

haha....macam x kenal aku nyamuk...xD

Namee Roslan said...

hahahahahahha. fumakila..hamekkau kilafairy. keh keh. ey dia dulu sama sekolah dgn namee. rsenye umur dia bukan 19 tahun la...

sarah hanafiah said...

haha lawo gambaq :D

missa said...

dush !! dayah taw x org pggil i kilafairy kt sana? mmg what the fish btol laa ! sebab qila tu laa. memandai tmbah fairy blkg. i mana hot.. huhuhu...

Saddila said...

kahkahkah .last tu gamba zila bakarin kan ?? haha mamposs

fumakila ngekk !