Nuffnang Ads

Friday, October 14, 2011

Yeah~ Aku Suka Korea! So What??

Assalamualaikum..

Mesti ramai laki Melayu tak suka K-Pop kan? tercabar lettew dengan kejambuan depa..hee~
Jangan kata laki Melayu, pompuan pon ada je yang tak suka...
Aku pon camtu gak dulu tapi skang aku dah jadi feminin..hikhikhikhik..
I love korean guys!! love their face and dance!

Yeahhh aku memang sukaa gilaaaa depa..aku memang kipas susah mati korea....anyonyonyonyonyo....hensem giler...jambuuu..putihh...muahhhh..oppa saranghae!!!! muahhhhh~~~love you!!!!!
http://www.emocutez.com
(maaf over)

super junior forever

Yang pasti suami aku nanti Melayu la beb! :P
Okay.bye~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

5 comments:

Namee Roslan said...

hahha, saya masih belum terpikat dgn them. sbb bila tgk diorg rasa mcm tgk pmpuan :D am i a lesbo ?? :D

cik ery said...

haha.ak pon ske gak.

tp tak le kipas susah mati cam dia.haha

Cik Bambam said...

gua kipas tangan jek..suam2 kuku nak minat..tp layan gak lar lagu n film..hahahaha

kynah said...

hahahaha...cute je muka smua tapi still takleh lawan mamat thailand wooo..haha

Anonymous said...

not bad..