Nuffnang Ads

Friday, October 14, 2011

Mulakan Hari Dengan Hati Yang Berbunga-Bunga

Assalamualaikum..  

Pagi nie rasa fresh cangat sebab dah mandi and solat subuh.. Ecehh macam sebelum ni tak pernah mandi and solat subuh je.. hukss
Sebenarnya hari-hari pon macam nie cuma saja je harini buang tebiat nak update kat blog.. Haa satu lagi pagi nie bersemangat sebab semalam sebelum tidur cik abang dodoikan..ngeeeeeee...ngeeeeeee..ngeeeeee..
*hakk tuih

tadi aku minum vico dalam mug KFC and aku rasa sangat berbangga kerana aku ada mug KFC..muahaha~
(macamla aku sorang ada mug nie kan? -,-)
aku breakfast makan waffle sedap gardenia..korang dah penah try? ce try..sedapp woo...
Makanan breakfast haruslah sedap dan besh sebab lepas tu ada kelas Calculus II dimana pabila dalam kelas tu harus prepare segala jiwa raga jasmani dan mental agar tak terlelap...bekfas amatlah penting kalaw tak mesti aku akan terangguk-angguk sebab terlebih paham apa yang lecturer ajar...hukss

sebelum pi kelas snap gambar kenangan dengan roomate yang sponsor waffle tadi..hahak

dah siap nak pi kelas..aku pakai tudung instant or bak kata budak laki tudung perempuan malas sebab main sarung je...ghasakk arr weyh nak belajar calculus mana leh pakai shawl nescaya akan terbelit terjerut leher nanti..hahak...pastu baju yang aku pakai nie baju kedutproof sebab aku tak pernah iron tapi steady jerr bro!! hahak

Okay bye...semoga aku terang hati harini...


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

HAJAR AZMAN :| said...

Bukan ko tidur gak ke masa kelas calculus tadi? Hahaha

DaYaH JeLitA said...

hoihh...shhhhh...hahahahahaha

kynah said...

i just can't describe my feeling right now yah...seeing you grow up beautifully and clever and smart,subhanallah..i just realized that my little beloved sister has grown up much...i pray to Allah,may Allah bless you all the time...sebelum mulakan hari yg indah tu,jgn lupa baca doa tau..sekurang2nya ucaplah syukur padaNya yg memberi nikmat tak terhingga sehingga ke hari ini...

damn,aku sedih...aku rindu hang weyhhhhh :(

belajaq rajin2 yah...kak love u..

***that watch looks so pretty on your hand...but i know you deserve better than that...all the best utk study semester ni....can't wait to go back and see you! take care,yah...