Nuffnang Ads

Sunday, October 23, 2011

Status Terbaru Kawan-Kawan Aku Kat Facebook

Assalamualaikum..
Saje nak copy paste status member-member and adik beradik..depa ketinggalan zaman takda blog and depa bukannya dok baca blog pon so selamat ahh aku..hahak...sajela sambil stalk fesbuk depa copy status depa skali...haha..
Syaza Auni : lepas nie nak p rumah urut.pinggang aku habih remuk,bahu lenguh,tengkuk tergeliat,mata nak trkluaq psai dok duduk,mnaip,mngadap laptop n nombo,buat keje x benti.==' mau amoi hat cute2 urut aku lagi syok.muahahahahah.eh tidak aku bukan dua alam naaa. XDD

Ilya Afiqahsunggoh x suka bila jadi cmni..di lemma di lemma..haihhh~~ kalaw nak amek dua dua tamak la pulak kan... xDDDD

Irsyadussari tadi terserempak amy search kat zara.Lama gila aku tunggu dia nak kelip mata kat aku. Akhirnya dia kelip jugak ;D

Nufaa NordinOPPPSSSS! ada org dengki! KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH!

Atie AyamThere are no more posts to show. (cilakak dah berapa tahun dia nie tak online fesbuk -,-)

Ieka Yazidaaarrrrhhhhhh, sumpah nak nanges! :'(
untunglaaahh spe dpt jumpe incik askar masingmasing tuu, huhuu, *nanges bawah katil*


Hazirah Murshid : mai nak pnjam punching bag sat aih! ! !

Nurul Atirah : bsn~~~`


Ramizah :  Wani Kamarolzaman,Qnah Zizie cute dan saya sendiri Ramizah Sulaiman memekak tahap maksimum mlm ni..!!

Fathin AinTime aku tido tadi tak hujan, time aku dah bangun lah baru hujan turun selebat2nye. Cehhhh




Izni Nurain : cantikk la manaf mamat nie :)

Hajar Azman Bila ego meguasai diri! Aish!


ceh nie je pic aku ngan nadzilah yang ada..padan muke sape suh tak suke amik gambaq..haha
Nadzilah Nawi : ad org uh kol ak smate2 nk ckp RINDU!!tol x Hajar Azman?hik3~~


Cik Nara : saye rinduu rumah saye=(


Farhah Nina : mangon awal bajet nk stdy...hakk tuiiii;p

------------------- bawah ni pulak status adik beradik aku..hahak-----------------------------


Kak Kynah即来之,就安之。(cehh aku pon tak paham -,-)


Diena : pinggan x retak nasi x dingin . . ..
kau x hendak aku x ingin . . ..



Mashitah : berkurun x bkak fb..huahaha


Mamat : waaa....suma add..ak ngan Nur Mashitahshahida,Dayah Jelita Full,Nur Hayatul Sakinah n Nur Diena....suke2...hahaha....


motif : rindu depa sebenaqnya tapi aku gengster...gengster takleh jiwang..mampos depa gelak kat aku kalaw aku mesej or kol and cakap aku rindu...haha..ehh yeke aku gengster?..mana ada..aku kan gadis melayu terakhir...hakhakhakktuihh!


ramai lagi nie tapi cukup lah banyak dah nie jenuh aku nak cari gambaq..sapa yang takda tu sila tacing..hahaha...wekkk...

okay.bye~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

10 comments:

sarah hanafiah said...

gila lah byk status yg dicilok hehe

Fathin Ain said...

Hahaha ade je idea nak update belog dayah nie :P rinduu org eh? :P Org pun rinduuu dayah gakkkkkkkk ! huwaaaa :'(

Saddila said...

woiii takde keje ke hah kak ?? haha gila banyak mung stalk profile org .

:)))

zaty said...

byknya gmbr. .haha.koleksi dari bila lgi nih :DD

aimie amalina said...

ajennnyela die menyenaraikan status kwn2 die ye
rindu kwn jugaaa =.=

HAJAR AZMAN :| said...

Asal gambar ngoh cam gitu? Hahahahaha~

.hazirah. said...

hahaha. ngekkk la dayah. btw,miss u too :)

Anonymous said...

nadzilah nawi tu lawak gila. kesian dia. dayah dayah. dayah <3 fit imron. HOHOHO

DaYaH JeLitA said...

anon : haha sapa ni?

Anonymous said...

awk..nurul atirah 2 name pnuh dy ape ye?nurul atirah bt zakaria ke?mcm knl jer..dlu dy smktiz eak?