Nuffnang Ads

Wednesday, October 12, 2011

Senarai Pemenang Photo Editing Contest By Eien Razak and Dayah Jelita

Assalamualaikum...



Yuhuuuu!!!! aku mintak maap cangat-cangat sebab buat kowang suma ternanti-nanti keputusan contest sampai berjanggut dah haa aku peram...janggut tu pon mesti dah 10 kali shave dah pon haa..ekekekeke..seyes aku mintak maaf cangat-cangat sebab buat korang tertunggu..rasa bersalah taw...huhu
*hempuk kepala kat dinding*

Sebenarnya aku amik masa lama sikit sebab aku agak sibuk..bukan agak sibuk la tapi memang sibuk haa..dengan aku pening ramai url tukar tapi tak bagitahu..yang bagitaw lambatla macam-macam la karenah peserta...huhuhu....pastu kat uitm nie internet problem cikit tu yang tergendala tu haa...dengan kem lagi..huhuhu...maaf taw..kalaw marah gak denda la aku yerr...tapi jangan la denda dasat-dasat...kecian aku..huhu...denda belanja aku makan dah la naa?kekeke

Sebenarnya susah nak pilih pemenang nie sebab semua peserta sangat kreatif-kreatif belaka haa...adusss jenuh taw aku perah otak nak pilih pemenang...sebab yang kena pilih 10 ja..huhu..so kena pilih betol2 laa..banyak kali gak la aku tapis....pemenang nie aku nilai dari pelbagai aspek yang melibatkan point of view of kesenian..haaa..gitu..aku tambah satu pemenang sebab ramai sangat yang hebat..hehehehe..so total pemenang 11... ^_^

Okay sebelum aku umum mai kita tengok sekali lagi hadiah yang akan diagihkan kepada pemenang..yeahh~


Sekarang tibalah masa yang dinantikan..aku nak umum pemenang nie!!!!
Mengumumkan senarai pemenang-pemenang contest ini jatuh kepada...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
http://www.emocutez.com
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
aku taw mesti korang tak baca dah yang aku tulis mula-mula kat atas sebab mesti korang scroll sampai part nie terus kan?? hehe
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
http://www.emocutez.com
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hehehehe jangan marah..hehe sori-sori sikit je lagi :P
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


mengumumkan pemenang-pemenangnya adalah..






Tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang..terima kasih juga sebab sudi join..anda semua memang hebat-hebat belaka..cayalahh korang! Kepada yang tak menang jangan merajuk taww..huhuhu...insyaAllah lain kali aku akan anjurkan lagi contest yang besh-besh dan hadiah yang lebih banyak untuk dimenangi...

Hadiah tidak ada tempat pertama dan sebagainya...semua yang terpilih sebagai pemenang adalah pemenang tempat pertama..haaa special kan?? pemenang boleh pilih hadiah masing-masing tetapi kena cepat la...kalaw orang lain dah pilih maknanya anda boleh pilih hadiah yang masih tinggal sahaja... :)

Pemenang sila pm alamat,dan no telefon anda kat FACEBOOK DAYAH JELITA untuk menuntut hadiah...

Kalaw ada sebarang ketidakpuashatian ataw sebarang pertanyaan anda boleh juga pm kat fesbuk saya eak??
Sekian terima kasih.. (korang jawab sama-sama kasih taw..hehe)


Okay..babai~ <3<3<3<3
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

21 comments:

nick dot anis said...

teringin nak masuk contest2..tapi apakan daya..waktu sllu tak mengizinkan:-)

Namee Roslan said...

perghhh..sangat cantik semuanya!!! :D tahniah ya semua!!

Aleen Sepet :) said...

OMG! tak sangka menang . thanx a lot :) leen pilih fabulouss heejap shop :) leen dah add kat fb :)

Nida said...

Kak Nida rebut hadiah dulu ek :

Fabulouss Heejab Shop ( Shawls and bag bernilai RM135 )

Nida said...

Alhamdulillah syukur..

Terima kasih kerana memilih Kak Nida (alongnidar.blogspot.com) sebagai salah serang pemenang.. rezeki keluarga...

Sat lagi Kak Nida pm Dayah ye :)

Terima kasih sekali lagi... :)

Pateh Adnan said...

takde rezeki ;(

QilaDira ^^ said...

Yess ! Saya tau sy tak menang . Jelesnyaa >.<

Ain SSB said...

Alhamdulillah terpilih :) Thankyou so much for choosing me as one of the winners! Ain dah PM Dayah on fb! :)

And congrats kepada pemenang yang lain! :)

aBANgZAI said...

Menang..menang dan menang~~!!
TQ..dh PM nama, alamat dn no fon..

AzrulAshraf2011 said...

alhamdullilah ., aq t'pilih .. huhu .. mekasih sgt2 k.dayah ,,. kena rebut adiah nie .. haha .. lau bleh nak yg ( Hadiah Misteri Bernilai RM50 ) hehe ..

EG said...

serius kretif giler beb. tabik la kat diorg.

EG said...

kreatif giler beb. tabik la kat diorg.

amir adnan said...

alhamdulillah..x sangke kut..

pinkpurplebaby said...

geee...dah pm dah td guna http://www.facebook.com/rzyanyee

xtaw da smpai ke blum inbx tu heheh
anyway thanks da pilih putri ^^
tenkiu berimuch..

Nida said...

Entri penghargaan dari akak:

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/alhamdulillah-usahaku-berhasil-syukur.html

Chegu said...

terbaek...gambau pakcik tu menjala smart a, seksi pun seksi, kakakaka

Si Petite said...
This comment has been removed by the author.
AzrulAshraf2011 said...

http://azrulashraf.blogspot.com/2011/10/aku-menang.html

meh dtg melawat.. :D

DaYaH JeLitA said...

tahniah suma and terima kasih atas sokongan..pasal hadiah nanti saya rep msj awak sumer..ada hal sikit nak setel :) jangan risau hadiah pasti dapat :D

adamainaa said...

saya menang ke? haha. hadiah apa je yg tnggal utk saya. skrng ni sibuk la. tak sempat nak blog2 ni :D

Aleen Sepet :) said...

hee oke :) tunggu kak dayah reply mcg tu . hehehe ;)