Nuffnang Ads

Thursday, June 30, 2011

Peristiwa Digoda Gay

Assalamualaikum...


model-model untuk entri ini...tuu yang gigit jari tu.."Abangg..nak sainn boleh?" xD

Aku nak cerita neh.. sekarang nie kan kat area umah aku penuh dengan pekerja makhluk asing.. Mostly aku tengok macam orang Bangla or Nepal camtu arr..aku tak pasti la mungkin jugak mereka nie orang Korea tapi sebab jadi buruh kat Malaysia kena sunburn and jadi hitam..hakhak..

Aku rasa punca depa ni makin ramai kat area rumah aku nie sebab sini banyak kilang. Antara kilang yang ada kat area rumah aku kilang simen..kilang alkohol..kilang kuari..stesen keretapi..eh nie bukan kilang..kilang baja dan kilang gula.sebab tu aku manis xD.. Aku rasa depa nie kerja kat kilang-kilang nie kot.. Ntah la..gila pa nak p selidik..

Aku nak cerita nie sebenarnya pasal masa aku kerja kat satu mini market dulu nie.. Ada sorang mamat nie selalu mai beli beras la deodoran la hape lagi ntah.. dia nie selalu beramah mesra dengan aku.. aku pon layan la yelah dah customer kan?? kalaw customer hensem aku beramah terlebih mesra hikhik.. nie dah buruh asing aku beramah tak berapa nak mesra sangatla kann.. kalaw tak silap aku nama dia Ashmir.. dia yang perkenalkan diri kat aku..masa dia tanya aku nama apa aku cakap Maya Karin.. dia pon cakap wahh bagusnya itu nama..huhu kena tipu..


nie masa keboringan jaga kedai sensorang.. -.-

Kendian..hari demi hari aku nampak mamat tu makin gatal..mintak no tepon..tanya itu..tanya ini..aku rimas gila.. aku pon kadang-kadang malas nak layan dia..nasib baik dia tak taw rumah aku kalaw tak buatnya antar rombongan meminang...wakaka.. Pernah sekalitu datang kedai semata-mata nak beli cekedis saje.. Then sembang ngan aku..dah la bahasa Melayu terabur.. Aku selalu mengelak buat-buat cakap tepon.. mop lantai.. kira duit.. Aku betul-betul komfem dia memang syok kat aku ahh..  Sampai lah aku sambung belajar aku tak jumpa dia dah..kat UITM memang lansung lupa pasal mamat tuhh..

Pastu aku balik cuti masa sem break aku pegi la pasar malam dekat area umah aku dengan adik aku.. Ce teka aku nampak apa?? Okay memangla aku nampak macam-macam makanan yang dijual. Aku juga nampak makin ramai buruh asing membanjiri ladang gandum kawasan pasar malam tersebut. Pastu tiba-tiba aku nampak Ashmir tengah beli ape ntah..aku pon nak ngelak la mana tahu dia ingat aku lagi..

Tiba-tiba "awek" dia pegang pinggang dia..pastu depa jalan-jalan sambil bermesra pegang tangan pegang pinggang suma.. watafak?? citt gay rupanya mamat nie.. cilako yang ang ngorat aku dulu ape kes?? ke aku yang terlebih perasan?? hukss =.=


kasim : ape yang you pandang?
leman : bulu ketiakmu tetap menjadi poojaan hatiku


Sebelum terlupa aku nak tunjuk satu bukti bahawa
 Anwar adalah seorang gei...

-
-
-
-
-
-
-
-
-

haaa..tuuu pegang tangan lelaki!! gay la tuuu


Okay..babai~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

5 comments:

J-Are said...

hahaha.. klako2...
lagi satu dorang ni memang ada tabiat, akan jalan pegang tangan, peluk pinggang.. tak taw la either gay ataw mmg tabiat dorang dari sana kot..

Kucing Serius. said...

Kata dah bangla! Memang dah jadi hukum alam dah dorang ni lebih kurang gay. Ahaha. Kat tempat aku pun sama jugak banyak bangla gay. Ew ew.

DaYaH JeLitA said...

@J-are aku rasa sebab depa nie dok dalam kalangan depa ja geng2 buruh and x jumpa pompuan.. haha

@kucing serius haha ewwww

Apih El Nino said...

Aku ada kawan. Suka pegang pinggang pegang tangan peluk bahu. Kadang-kadang nak cium. Tapi dia bukan gay. Cuma giler tahap bangang.

kotak hitam said...

aku pun x faham dengan mat2 bangla nie.. adoiiiii.. dunia2...