Nuffnang Ads

Tuesday, June 7, 2011

Padan Muka Kau Indon Yang Bengap!

Assalamualaikum..

Harini aku nak kongsi pasal komen aku ngan sorang mamat Indon ni haa.. Kes ni terjadi masa aku baru akil baligh buat Facebook pada zaman dahulu kala.. Biasala baru buat facebook mesti korang main approve je orang yang korang tak kenal pun nak nak muka jambu air macam Justin Bibir .. Ni perangai aku dulu la hee~ Korang jaga-jaga bila nak approve tu, memang la profile picture muka macam Justin Bibir sekali koleksi gambar suma mamat negro daa..

Yang kes aku ni pulak ada sorang mamat Indon berlagak alim nak ngorat aku.. boleh kata setiap pic aku dia nak komen.. Aku masa tu soronok tak hengat la. Ala muka aku pada zaman dahulu yang cam tapai basi ni pon ada orang ngorat sobsss ='). Apa lagi aku pon layanzz.. Rilek la boypren pon tak da sapa nak marah aku kann?? kehkehkeh.. Aipp tapi sekarang dah ada boypren taww.. ngee~

opss sebelum tu aku nak ingatkan ni bukan suka-suka nak kutuk indon  tapi seperti yang kita taw indon(bukan semua) memang suka buat jahat dekat kita sebagai contoh kes hacking yang berleluasa.ok fullstop tak nak citer panjang-panjang pasal ni juz nak citer pasal mamat indon yang bernama teettttttt. kalaw nak taw baca lagi  =)


Saksikan komen-komen terakhir aku sebelum aku remove mamat Indon sesat tu :)




1 ) Ni Permulaan masa dia ngorat aku layan camtu-camtu ja :P






2) Ni okay lagi..aku masih layan..cakap Indon giteww..ahakzz




3) Ni aku dan Syaduss a.k.a BFF aku dah mula kasi gorenggg sama dia.. kihkihkih!





Adoii aku pulak nak tergelak bila baca balik..hehehehe~  Lepas tu aku unfriend ngan mamat tu.. Indog ni bukan leh caya sangat.

Okay as a moral dont ever approve any stranger melainkan yang muka hensem. Bukan ape nanti semak new feeds korang dengan orang yang korang tak kenal. Friends pulak tetiba full tak ke masalah nanti korang nak kena delete balik sorang-sorang ye dak??

Okay.daa~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

24 comments:

cik Dil said...

hahah..goreng sama mamat tuu..heheh

AH7 said...

huhuhuh~~ seyes klaka....layan~~~

Syimir said...

hahha..klaka bai mamat indon tuu..kuang3x..!

Anonymous said...

dh tau indon 2 bangap wt pa p lyan...elok la sma bngap...hahahah

DaYaH JeLitA said...

amboi anon kasar nampak...hahaha tp i tau u sape..kihkihkih

apik pehe said...

hahaha..apik pon tibe2 tau anon tu saper..hahaha...

cian kt dia..kalo dia betol2 baik?hahaha

DaYaH JeLitA said...

@apik hehe biasala zaman x matang

nini said...

hahaha..baiklah saya approve suma orang =P

Dak Ketegaq said...

maknusia pun ada perasaan kan.... apa salah indon tu pun x tau... haishhhhhh... dunia dunia.....

LUTFI SYAFIQ said...

wakakka. pecah perot lagu nihhh. pitam~

Nadiyah Zahrul said...

lawak gilerrr kau. haha

Anonymous said...

hahahaha...lawak sungguh....

Areleiou said...

er aku tak nampak apa pun salah mamat tu. haha. dia cuma puji puji dan ngorat. and got confused right away. haha.

Zinurous said...

kelaker bangat ! haah. kesian pulak bila baca. :P

DaYaH JeLitA said...

ekekeke...mase nie perangai buruk asik nak kenakan orang jew..hukhuk

Sahbudin said...

apasal aku baca smpai abes ek..
tp,memng klakar..wahaha

Kimie Itoshi said...

ade jg yg mlyan mat indon gilo mcm 2....hahahahah

DaYaH JeLitA said...

haippp kira nak kate saye gilo arr nehh?...huhuhuhu

alepridz said...

wakakaka... sunggguh sih... lawak juga kamu ni ya dong...

terkekeh-kekeh guwe gelak bacain intry ini...

:P

Michada said...

kuang3...hahahhaahah

Lun said...

hahahaha lawaknya kisah ni

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hahhaa..kuang3 sejenis makanan.

Dylla Abas said...

area ofis lama akak ada 1 tempat nama kuang..huhu :p

Anonymous said...

kuang3.bnyak gila aku sebut word 'dje' -.-''' zaman muda2.mmg x matang gila aku time nie..