Nuffnang Ads

Tuesday, June 28, 2011

Jualan T-Shirt [We Are 1992]

Assalamualaikum...

Aku nak pomot t-shirt nie yang dijual oleh group 1992... Sapa yang berminat leh teruskan baca.. Sapa yang bukan lahir tahun 1992 kalaw nak beli pon boleh jugak.. Bagi yang lahir 1992 amatlah digalakkan :)
Group kat facebook boleh klik sini >> We Are 1992 Sapa yang belum join group gempak ni silala join :)

Okey mari kita lihat baju di bawah ini..


1# KOD BAJU : A003
Harga baju termasuk dengan postage

Short sleeve + round neck = RM30
Short sleeve + collar = RM35
Long sleeve + round neck = RM35



2# KOD BAJU : A001
Harga baju termasuk dgn postage

Short sleeve + round neck = RM35
Short sleeve + collar = RM40
Long sleeve + round neck  = RM40



3# KOD BAJU : A002
Harga baju termasuk dengan postage

Short sleeve + round neck = RM35
Short sleeve + collar = RM40
Long sleeve + round neck = RM40


Offer sehingga 24 Julai sahaja..So baik cepat rembat~

Saiz Yang Ada:

XS- 36'
S- 38'
M- 40'
L- 42'
XL- 44'

Kalau berminat sila emailkn kepada tshirt.com12@ymail.com

  • Nama penuh
  • Alamat surat menyurat
  • Saiz pakaian 
  • Kod pakaian + pilihan baju (short sleeve+collar / ...)
  • No telefon

Setiap pembelian baju akan mendapat button badge sebagai side gift...
Harga baju lihat pada gambar ye. harga adalah tetap dan sudah termasuk dengan postage.Sabah dan  Sarawak pun same saje.
Sila email dahulu detail anda supaya kami dapat memberikan cara membuat bayaran. Sila buat bayaran  penuh terus.

Jika masih belum jelas, sila PM Wan Mohammad Faris Fahmi

Baju-baju ini di design oleh Khataks Design. Sapa nak suruh design baju lain pon boleh sebab designnya memang cantik.. lepas nie aku nak tempah baju kapel kat dorang lah..hikhikhik


Okay semoga anda beli..
Tata~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

Anonymous said...

nk bj kpel..nnt kta kluar bru nmpak srsi...hehehe

DaYaH JeLitA said...

haaa..abg komen..ngee~

Anonymous said...

sluaq kpel ada??