Nuffnang Ads

Monday, June 6, 2011

My BFF Contest 2 - Hadiah Lumayan

Assalamualaikum....

Hai sumer.. contest datang lagi.. i loike!!! hehehehe.. Tapi ni bukan aku yang anjur. Contest ni anjuran eightdesignsboutique tu haa..

Okay untuk maklumat lanjut tengok pic dibawah aku copy daripada penaja sebab malas nak tulis kehkehkeh..





Ni pulak hadiah nya yang LUMAYAN tu haa 




Korang pergila dekat page dorang untuk mengetahui terma dan syarat dengan lebih lanjut. Click SINI

Aku agak terlambat nak share dengan korang pasal contest ni pasal aku baru je perasan tarikh tutup tu.. huhuhu.. tapi sempat lagi taww ada lagi 2 hari tu haa.. tu tengok tu 7 Jun 2011.. haa apa lagi hantar je gambar korang bukan susah kena wat entry ke apa ke.. hehehe.. 


Okay di bawah adalah pic yang aku hantar :) Agak-agak leh menang tak aa? hihihi





Wish me luck taw :)
Okay.daa~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

dhilla nazli said...

kata ta boleyh gambar yg lekat banyak2 jadi 1 gbar??? pelik ==.'

DaYaH JeLitA said...

eh boleh la cayang..baca elok2..hee~

syafiqah @ syasya said...

good luck dearr :D