Nuffnang Ads

Friday, June 10, 2011

Korang Pun Cubalah Jawab 100 Soalan!

Assalamualaikum.....

Tadi masa aku bukak facebook tiba-tiba zahirah member aku yang gojes tag aku satu notes ni.. Aku pon bukak lah dengan berat hati sambil berkata "bukak jelah kawan punya pasal mana tahu dia buat note wasiat harta kat aku ker kehkehkeh" maaf zahirah aku terkasar bahasa..


dia tag notes ni haa


Aku pon nak try lah tapi aku tak mau buat notes aku nak buat entry :)

------------------------


WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage: 100 plus amik free dalam peti ais cc (nanti tolak duit gaji)
2. Last phone call:  Tokey cc sebab printer problem
3. Last text message: Abg, mai la teman cyg kat cc (malu sehh tp aku kena jujur)
4. Last song you listened to: Armada Band Buka Hatimu
5. Last time you cried: minggu lepas gadoh ngan si dia :(

HAVE YOU EVER:
6. Got back with someone you've broken up with: Yes tapi break balik sebab aku tak leh terima apa yang dia penah buat(curang)
8. Kissed someone & regretted it: Tak
9. Lost someone special : Yes (T.T)
10. Been depressed: Mestila
11. Been drunk and threw up: Huh! tak

LIST THREE FAVORITE COLORS:
12. Merah Jambu aww
13. Kuning Langsat
14. Ungu Manggis (erkk ada ke?)

THIS YEAR HAVE YOU: (2011)
15. Made a new friend: Yup! lotsss
16. Fallen in love: Everyday.. thehehe
17. Laughed until you cried: Semalam kenakan adik hahahahaha
18. Met someone who changed you: Yup
19. Found out who your true friends were: Yaaa
20. Found out someone was talking bad about you : Pernah! tak guna betol dia kantoi depan2 tuu
21. Kissed anyone on your Facebook friend's list: Ada..ada.. yang apps hantar kiss tu..hehehe

GENERAL:
22. How many people on your friends list do you know in real life: Half rasanya
23. How many kids do you want?: Selagi mampu kehkehkeh
24. Do you have any pets: Takde tapi harap2 boypren kasi hamster (mintak2 dia baca belog aku)
25. Do you want to change your name: Boleh jugak.. Teringin gak nama Lisa Surihoney :P
26. What did you do for your last birthday: Candle Lit Dinner.. Chewahhh
27. What time did you wake up?: 6.30 a.m (ini serius)
28. What were you doing at midnight last night?: Pergi rumah boypren (dalam tido daa)
29. Name something you CANNOT wait for?: Exam result
30. Last time you saw your Mother: pagi tadi sebelum pegi keja mintak duit nak isi minyak motor then salam cium pipi hee~
32. What are you listening to right now: budak-budak bising nak mampus dalam cc dok main counter strike
33. Have you ever talked to a person named Tom: Penah2.. Tom Anderson dalam My space wakakaka
34. Who is getting on your nerves now?: Budak-budak yang main game tu la.. Bising gila!!!
35. Most visited webpage: Belog Fatin Liyana (comel ngat dia tu)
36.Whats your real name: Nurhidayah Jelita Binti Abdul Rahman Kacak
37. Nicknames: Dayah, Dayah Jelita, Yaya, (kawan2 panggil) adik,yah (family panggil)
cayang,bucuk (boypren panggil) 
38. Relationship Status: Sudah Berpunya :P
39. Zodiac sign: Aries
40. Male or female?: F
41. Primary School?: SK Datuk Kayaman
42. High School?: SM Sains Tuanku Syed Putra
43. College?: UITM Puncak Alam
44. Hair color: Kalaw aku cakap merah?? hehe hitamla 
45. Long or short: apa? rambut ka jari kaki ka? -,-
46. Height: 163cm
47. Do you have a crush on someone? Ada. Masa sekolah dulu
48: What do you like about yourself: Semua aku suka apa yang ada dengan diri aku
49. Piercings: No. Takut. Sakit.
50: Tattoos: Woih.. Tak..tak..
51. Righty or lefty: Right

FIRSTS :
52. First surgery: tak pernah
53. First piercing: sama macam 52
54. First best friend: Nur Atieya Binti Abdul Hadi (masa darjah satu soo sweet <3)
55. First sport you joined: Kutip Gula-gula (tadika)
56. First vacation: Lupa dah laa
57. First pair of trainers: haa?

RIGHT NOW
58. Eating: Kfc 
59. Drinking: 100 plus
60. I'm about to: Balik rumah dah nak habis kerja pukul 6.30
61. Listening to: Smile-Avril Lavinge
62. Waiting for: Jarum jam pukul 6.30 nak balik rumah
63. I'm feeling: sejuk ni aircond..brrr

YOUR FUTURE :
64. Want kids?: mestilaa..nak ramai2 baru meriah :P
65. Get married?:  mesti aa calon pon dah ada ekekekeke
66. Career : Civil Engineer

WHICH IS BETTER : 
67. Lips or eyes: Lip sbb leh kiss :P
68. Hugs or kisses: Rujuk jawapan no 67
69. Shorter or taller: Taller.
70. Older or Younger: Older.
71. Romantic or spontaneous: romantic
72. Nice stomach or nice arms: Dua-dua.. hee~
73. Sensitive or loud: entah
74. Hook-up or relationship: Relationship
75. Trouble maker or hesitant: entah

HAVE YOU EVER :
76. Kissed a stranger: Uih tak lah
77. Danced in the rain: Yaa masa kat hostel sekolah menengah ramai-ramai
78. Lost contacts: Haah~
79. Sex on first date: WATAFAK?
80. Broken someone's heart: Ya.Sorry.Tak Sengaja
81. Had your own heart broken: Suatu ketika dahulu but now its completely heal :)
83. Turned someone down: entahla
84. Cried when someone died: Ya. My Granda. (dah sedih dah ni bila teringat)
85. Fallen for a friend?: Yess and it hurt :(

DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself: Yes
87. Miracles: Yes
88. Love at first sight: Bolehlaa
89. Heaven: Yes
90. Santa Claus: Yes masa kecik dulu
91. Kiss on the first date: Tak
92. Angels: Yupp

ANSWER TRUTHFULLY:
94. Had more than one girlfriend/boyfriend at a time: Errr..yes.. tapi ni dulu taww (mampusla kalaw ex aku baca)
95. Did you sing today?: Nop just humming
96. Ever cheated on somebody?: Pernah.Terpaksa
97. If you could go back in time, how far would you go?: Form 1. I wish I had not met this person (my first love)
98. If you could pick a day from last year and relive it, what would it be?: Just fine :)
99. Are you afraid of falling in love?: Nop.
100. Are you afraid of posting this as 100 truths?: Sedikitla..hee~



Hee..best jugak jawab benda nie :)..
Okay..daa~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

lala sayangg (: said...

beshh lar baca yg niee ,
hee ~

Alina Kasim :D said...

http://giletules.blogspot.com/2011/06/korang-pun-cubalah-jawab-100-soalan.html

Saya join . Boleh kann ? Saje jee ~

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

Cube dah
http://dayahjelita.blogspot.com/2011/06/korang-pun-cubalah-jawab-100-soalan.html