Nuffnang Ads

Saturday, June 11, 2011

MAHARAJA LAWAK MINGGU 11 FULL VIDEO

Assalamualaikum..

Jom tengok Maharaja Lawak bagi sapa yang tak tengok lagi
Jangan lupa sediakan kacang, keropok, popcorn dan pepsi yer...
Aku susun ikot feveret aku nie :) Minggu 11 ni diorang kena buat 2 Round. Round pertama Bebas. Round kedua pulak Kreativiti Barangan.



1) JOZAN






2) JAMBU








3) SEPAH









4) R2









5) NABIL








Minggu ni masih tak ada penyingkiran..
Hurmm tapi aku tak suka sangat kat Nabil..huhuhu~


Okay..harap enjoy..
Daa~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

3 comments:

Nia Ridzwan said...

yang 2nd round nabil tu,
tak dak orang gelak sangat kan?
hoho, terbaek la jozan minggu ni.
beginilah awan nano nano nano nano~

syaimz said...

jozan, anda memang power lah minggu ni.haha

izzah amalina said...

sepah terbaik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!