Nuffnang Ads

Wednesday, September 21, 2011

Status Facebook Bila Binatang Ada Facebook

Assalamualaikum

NYAMUK : Baru habis isap darah Selena Gomez..kenyang burppp~

CICAK : Cilaka sape lastik aku tadi!! nasib baik kena sipi-sipi je..grrr

KUCING BETINA : Anak I yang ke 5 tanya sape bapak dia.. I bingung nak jawab siapa sebab I pun dah lupa sape bapaknya..huhu

CICAK : Statusku kini janda sebab suamiku mati tersepit celah pintu.. :'(

AYAM : Ni status last aku...japgi aku bakal menjadi ayam masak merah..bye uolls :(

BUAYA : Tadi aku baham amoi mane ntah..hikhik..gebu..sodapp.. 

BABI : Aku bengang betol la!! dia terpijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnya..bukan aku yang berak..grr!!

KUCING : Baru je add awek sebelah rumah..keturunan PARSI beb!!!

ANJING : Tuan baru aku selalu peluk aku...beshh giler dada dia..hahaha

LIPAS : Kelakar giler tengok Justin Bibir menjerit dan melompat tadi bila nampak aku..hakhakhak

HAMSTER : Yess aku dah ada facebook!! kalaw tak boring je asik main roda pusing..huhu

ULAR : Hai semua add la saya yer.. oh ye status nie kawan saya si biawak tolong tulis saya tak leh taip sebab takde jari..hee~

yang bawah nie plak aku jumpa..hehe

k.bye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

Mr.Baiz said...

hahaha lawok2...ade jugak binatang gune facebook betul2 canggih beb

DaYaH JeLitA said...

zaman moden..wakaka

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

MONYET: kawasan wa dah pasang wifi, atas pokok pun boleh tenet...kau ade?

hahahaha

to my new entry - Acapsuur (>,<)

Dylla Abas said...

mmg happening la dunia FB klu betul2 wujud binatang2 mcm ni :)

Namee Roslan said...

hahahah, lagi meriah kot kalau benda ni betul. seronok lah binatang2 tu masing2 ada ipad. hehe

Eric said...

lol! menatang hahaha