Nuffnang Ads

Sunday, September 18, 2011

Entry Giler Untuk Perokok. HaHaHa~

Assalamualaikum readers..


Kepada yang suka isap rokok tu kan aku nak tanya korang suka isap rokok jenama apa weyh?

Adakah jenama.....

WINSTON- Wanita India Naik Stemroll Terlanyak Orang Negro

DUNHILL- Dunia Umpama Neraka Hidup Ibarat Layang-Layang <--- betol!!!

MARLBORO- Manusia Akan Ramai Lagi Bila Orang Rogol Orang

KENT- Kapan Engkau Nak Taubat?

ROTHMANS- Ramai Orang Telah Hilang Maruah Akibat Nafsu Sendiri <--damn true

SAAT- Saat Aku Amat Tenat

LM- Lelaki Mandul <-- hakhakhak

ARDATH-Aku Rela Diperkosa Asalkan Tidak Hamil <-- watafak?

CAMEL- Ciuman Aku Membuat Engkau Lena <--- fuuu

SALEM- Saat Aku Lena Engkau Muncul <---fuuuuuuuuuuu

Fuhh macam-macam depa reka and yang paling aku sokong ayat Dunhill.. Cakap pasal rokok teringat plak masa sekolah rendah aku pi pameran anti merokok pastu masuk pertandingan lukis poster and menang nomber 2.. Aku dapat hadiah macam-macam termasuk satu poster no smoking..

Balik rumah aku pelekat kat dinding bilik abah aku.. psst abah aku isap rokok taw..hukhuk... aku nak perli dia laa.. muahahahaha~ Tapi dia wat derkk je ngan poster tuh..pffttt... >_<

Aku pulak suka makan rokok masa kecik-kecik dulu..taw rokok camna? tengok pic kat bawah nie.

Sodap woo chewing gum rokok nie ada macam-macam flavour..yang macam nie tak per lah weh

Lastly,
Pesanan Penaja :
Kepada lelaki > Jangan isap rokok sampai ketagih!
Kepada perempuan(yang belum kahwin) > Jangan isap "rokok hidup" sampai ketagih!

chow~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

18 comments:

Kucing Serius. said...

Kenapa perempuan; Jangan hisap "rokok hidup" sampai ketagih? LOL. Aishh kauu ahaha.

Btw,where's mine punya? MILD 7? :(

Syazwan Che Deraman said...

hehhehe.
naseb baik saya bukan perokok.
heheh

nick dot anis said...

gud entry..tak sedar lg tak tau la

DaYaH JeLitA said...

kucing serius : tataw2..hakhak

syazwan : waahh bagus betul :)

anis : betul2

Faez Rusni said...

yagn last tu..aish..hahaha

nice info la..ley pekene membe lpas nie

Add Remove Block said...

ahahaha ...rokok idup? kat Sarawak ada rokok ERA - Engkau Rogollah Aku ... adoi aku pun merepek dah, harap tuan rumah tak marah ye ... Selamat berhari minggu ... :)

Anonymous said...

rokok hidopp...apetuhh???

annyss said...

rokok hidup tu camne? tak pernah dgr pn?

DaYaH JeLitA said...

anon and annyss : tak taw eak?? haha bagus la kalaw tak taw :P

Namee Roslan said...

hahah, kelakar! kalau perokok baca ni mahu marah. hehehe, sensitip kalau org kutuk rokok dia. ;P

Shawn Razaleigh said...

3 rokok last ni apsal sibai sgt weh? hahaha

saat aku lena engkau muncul.lalala
ardath lagi sibai.haha






pesanan buat perempuan tu gua setuju.hek3

Saddila said...

kahkahkah ciuman aku membuat engkau lena ??

whatttt ?? haha

sentil laaa .

memang fuuuuuuu

lovecandysweet said...

hehehehe... giler klaka yg pesanan penaja tu..
mendalam OOoo ayat untk pmpn tuh! :P
btw, nice entry akal! thumbs up!

Nyamuk Terbang said...

pehal 'rokok hidup nie'
haha
weyh gula2 rokok tue xpnh pn aku tgk

DaYaH JeLitA said...

@lovecandy : heheh

@saddila : fuuuuuu kan? hakhak

@shawn : rokok mmg sibai..wekk

@namee : taw xpe..haha

budakampung said...

rokok hidup?? apa tu?? tak paham <<inesen

Chachos Cheezy Wedges said...

mase kecik2 xpenah jmpe pon shimgumm tu... huhu~~

BLOGHOK said...

ROKOK HIDUP?WACHAAAAAAAAAAA