Nuffnang Ads

Saturday, September 24, 2011

Budak Kecik Jeles Dengan Dua Orang Kakak Comel

Assalamualaikum..

Hari jumaat haritu aku ngan memba pi SACC Mall (sebutan seksi mall) kat Shah Alam tu sebab nak cuci mata and beli barang-barang cket..masa nak balik pi pkns sat..pastu memba aku sorang nie nak beli hape ntah kat satu kedai tu..aku ngan memba sorang lagi malas nak masuk sebabkan kepenatan jalan cari barang so kami nak duduk tunggu ja..tapi tak da kerusi.. pastu aku nampak tempat mainan budak-budak aku pon bantai duduk jelah..hakhak..ala mainan yang kena masukkan coins pastu dia gerak-gerak bersama iringan lagu tadika seperti anak itik tokwi dan papaku pulang dari kota.


Suddenly, ada sorang budak kecik(tak comel pon) dengan muka bengis datang kat kitorang and jerit kuat gila babi..Dia jerit camni "Argghhhhhhhhhhhhhhhh"aku pelik lol pehal ko budak?? Suma orang tengok..ciss.. Pastu dia jerit lagi berkali kali sambil hentak kaki.. Menurut firasat aku budak tu jeles sebab kakak comel dua orang dok atas mainan tu and dia nak main jugak tapi tak berani nak halau kitorang sebab kitorang lagi kiut dari dia..*muntah* Si dia jerit lah dengan harapan kitorang akan blah..haha

Tapi kitorang tak belah pon..wat derk je...hahak..ayah budak tu dah usha pelik...ciss..pastu memba kitorang yang beli barang tadi sampai and kitorang pon belah...pastu laju je larik naik mainan tu and buat muka puas..macam mainan tu bapak dia punya pulak..sebenarnya aku nak cakap kat bapak dia suruh beli satu letak kat rumah tapi aku tak berani masa dah tak sempat..huhu..

Alahh salah budak tu jugak sebab tak cukup comel nak membuatkan aku bagi dia naik mainan tu dulu... dah sape suruh jerit-jerit kat public macam orang tak betol...hurmmm and aku rasa tak matang betol perangai aku dia kan??..

Okayy okay taw taw sebenarnya salah aku sebab naik mainan budak-budak..apala salah budak tu..huhu :P
Daa~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

5 comments:

farah hanim said...

hehe
sian dak kecik tu

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha.... apelaa nasib bdk tuh... wakakaka!!

DaYaH JeLitA said...

hehehehehehe

Namee Roslan said...

hahha, tak comel ke ?? takyah kasi dia main! keh keh

DaYaH JeLitA said...

hahak hamboih kak namee..