Nuffnang Ads

Monday, September 26, 2011

Makan Tak Bayar Di Restoran Pak Hainan

Assalamualaikum..

Haritu kan lama dah la aku pon tak ingat bila aku ngan memba aku nama ieka pergi alor star sebab nak tengok wayang and jalan-jalan cari pasal..kami pegi berdua ajew sebab suami masing-masing bizi..hukss..Pastu tunggu memba lagi sorang datang dari penang..cehh lambat siott sampai..huhu.. 
Kitorang tunggu memba penang tu kat Restoran Pak Hainan..Nama dia Ilya.

ha nie dia dah sampai...serabai gilos. Dia cakap dia kena kejar harimau dalam perjalanan...owhh sadis..hahak

Aku pon suruh la Ieka betulkan shawl dia sebab kalaw nak masuk dalam blog
aku takleh serabai-serabai..wakaka

Jeng jeng jeng shawl dah elok barulah oder makan... sumpah sedap habaq hang makanan kat sini...nie Ilya oder Nasi Goreng Pak Hainan...kitorang makan sambil sembang merapu mengutuk sesama sendiri and gosip tak hengat dunia arr...

Nasi Goreng Pak Hainan  memang terangkat beb!!
nie ieka punya...yang nie pon sedap gila..hot cappucino.
aku nak makan dia plak sibuk tengok camera nasib baik tak tersuap dalam lobang hidung aku.. terkapai-kapai aku nak makan nasik yang ilya suap nie haa...dah la aku nganga camtu nampak cam orang kebulur  la plak..=.=
Sepanjang kat Pak Hainan tu kitorang asik bising je pastu posing-posing snap pic macam jakun..hakhak... Banyak giler weyh gambar tapi aku letak cikit jer nanti kang letak banyak korang muntah pulak..nie la antara posing sopan kitorang yang lain haprak! haha

Okay merujuk kepada tajuk entri di atas...lepas makan kami bertiga belah tak bayaq satu sen pon sebab terlampau menggedik sampai lupa bayaq...wakaka..dah sampai rumah aku baru teringat... Nak patah balik memang tak la...Pastu lepas 2 minggu baru Ieka jadi wakil pi bayaq...hahaha...

Siott tokey kedai tu ingat beb muka kitorang dia cakap dia taw kitorang tak bayar tapi dia tak perasan bila kitorang belah...dia cakap memang dia ingat muka kitowang..huhuhuhu...maap la uncle kitowang tak sengaja laa...entah-entah dalam minuman kitorang ada semut tak??? haaa maybe sebab tu kitowang terlupa..muahaha~ haa lain kali uncle kena check minuman sebelum hantar kat customers..hahak

p/s : jangan tiru perbuatan ini..haromm oihh kalaw tak bayaq!

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

11 comments:

azira said...

hahaha..gile ah, syok bergambar sampaikan boley tak perasan tak bayar...hahahaha..
pak hainan ni kat mana ea?are mana?

cik Beskod said...

aiseh boleh lak terlupa bayar huhu

| Irfan Roslee | said...

hahaha.mcm ni pun ada..tp bgus laa bayar balik..:)

Namee Roslan said...

ahahhaha, sempat lg betulkan tudung dia.! :D kelakar la dayah ni.

Anonymous said...

woiii...agak2 la boh gambaq serabai mcam apa ag...noob laaa.... T_____T

HAJAR AZMAN :| said...

Anon kat atas ni msti Ilya Kan? Hahaha

Sian ilya, lawak tol:D

dzafira said...

Boleh plak lupa nak bayar kan.. haha

Bigdaddyz said...

hehe macam2...

Nyamuk Terbang said...

gila kau..haha

Syazwan Che Deraman said...

oh demn.
hot kapucino tu really membuat nafsu aku memberontak!

AnnTan said...

awwh! thanks for the nice review on pak hainan! its soo funny you forgot to pay! i'm from alor star too! check out my blog, we can follow each other