Nuffnang Ads

Saturday, September 24, 2011

Promote Contact Lens Jap

Assalamualaikum..

*Update laju-laju*

Hai aku nak promote lens yang aku pakai jeww..ahaks..
dan sambil tu promote diri gak..hihik *gelak gedik*



Aku beli dekat kak eliana yang comel nie haa..
Macam-macam jenis, saiz, dan warna ada...
Boleh cekidaut sendirik yer dekat >> FB Nurul Eliana
Okay babai~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

10 comments:

Namee Roslan said...

skang trend org pakai lens yg besarkan biji mata tu kan :D

DaYaH JeLitA said...

haah..sy pakai tyme date sebab nak main mata ngn cik abang..kekeke

Fathin Ain said...

wahhh comel naaa :P nak beli jugak! hihi

EG said...

orait2, style!

hanabunga said...

yang ni colour apa sys??
contact lens kalau yg 15-16.5mm memang nampak ketara lah besau.hana pun suka.tp kalau 14mm tak syok sgt pakai.sebab tak besarkan dan tak nampak beza sangat pakai lens.ni pendapat hana ja tau :)

DaYaH JeLitA said...

ain : ain x pakai lens pon comel dahh..hehe

EG: tq :)

hanabunga : yang nie brown..yang ni 16mm tu nampak besau...yang 14 dah try mmg x besh xda beza pon..huhu

serizawa's said...

wahhh..!!! sgt cute...!!!

pinkpurplebaby said...

cekidot...

yg ni lagi murah n semat...

http://www.facebook.com/GeoContactLens

gee...only rm20...all big eyes..

nur amylia said...

wow , besarnye , bre mm ny kak ? , amy pkai 16 mm tp xnmpak bsar pon , hihi

DaYaH JeLitA said...

16mm gak..maybe sbb akak jegilkan mata kot huhu