Nuffnang Ads

Saturday, April 27, 2013

Berfoya-foya bersama Girlfriendss

Assamualaikum...
Cuti mid sem sudah tiba..aku sangat excited sebab boleh jumpa budak-budak hingusan ni..suma tengah free so bolehla kitorang nak berjimba ahak ahak... yang penting leh gi SORU kat sekolah sambil mengimbau zaman kegemilangan kitorang dulu haha..zaman kegemilangan aka zaman jahiliah kot :P


Ilya tenuk tu mai rumah aku jap..dia tak balik penang dulu yelah buah hati ada kat perlis mesti la nak detim dulu tu..kitorang tidoq umah ieka malam sebelum gi sekolah...semua menyemak rumah ieka tu perkara biasa hehe..syaza ngan syaduss ja takdak sebab syaza tidoq umah tok dier... 


Malam tu kuaq makan kat metropolis arau kehkehkeh





Karaoke kat In-Game aka Bulat-Bulat... orang perlis taw kenapa tempat ni dipanggil bulat-bulat ahaha






laguni ah jadi bila dapat lagu siam sepam kahkah..masuk hantu




naek keta atie yam gi skolah..muatan berat kena dok depan nak kasi space kat 
orang belakang hakhak



Kat perkarangan bangunan teknikal...wat hape tataw la ni hak hak... ilya tu pasaipa tataw kahkah



Kitorang sampai awal sangat so budak2 ni baru start bukak gerai and prepare untuk suka neka camtulah..so kitorang pon merayau-rayau sekeliling kawasan jajahan kat skolah ni haha...









Nilah maksud SORU yang aku cakap tu...overall soru ni ada pesta jualan..students akan bukak gerai macam hari kantin camtula...pastu ada sukaneka etc... memandangkan soru tahun ni serentak dengan ulangtahun ke 40 alumni ASPUTRA so macam lagi menarik la...hari kecemerlangan sekolah pon buat sekali...kira macam event 4 dalam 1 camtu la...ramai gakla dak batch aku datang hehehe..baju merah dalam gambar ni baju batch kitorang la hehe...




antara batch 32 students yang datang..


kitorang ni jadi juri untuk pertandingan ratu and raja teh tarik ahaha... syaza ni adalah bekas ratu teh tarik rumah zuhal(kuning)  ni...legend sekolah ni ...haha...aku? aku pon ada gak..pemenang gerai jualan terbaik soru 2009...ha nampak dak bakat businesswowan disitu? haha..maaf ye...riak yang disengajakan pulak ehehehe....



juri kena dok tempat teduh..hehe



ni la adik aku..pewaris gerai ABC...tapi adik aku maju sikit dia jual ais krim goreng ngan
ice blended...hahaha...kreatif junior2 aku soru kali ni..macam2 depa jual...



tak ketinggalan juga melawat jajahan aspuri kitorang kahkah...ni kat tempat iron baju ni...




dorm pusaka aku ngan ilya since 2005....baik punya dok bergambaq tiba-tiba ada orang bukak pintu dari dalam...rujuk gambar kiri kahkah...


jiran sebelah...dorm pusaka nufak,syaduss ngan ieka...depa ni rumah hijau...aku ngan ilya rumah merah...atie ayam ngan syaza masing2 rumah ungu ngan kuning...dorm depa kat atas...besh dorm ni sebab ibarat lubuk makanan...hahahaha...nufak la sponsor segala jenis makanan dah macam gudang dah loker dia tuh...



kawasan jajahan public fon hahaha...dulu tak ramai bawak fon...mostly bawak 3310 and butterfly ja...nufak la kot canggih sikit pakai se..ieka punya express music pon kira top ah arr dulu haha..






jajahan washing room and cermin diri...dulu senior ja leh tengok cermin ni...haha
junior takleh...hampa nak cermin, pi la dalam toilet nu hehehe...kalo nampak kelibat junior depan cermin ni siapla kena panggil masuk study room untuk sesi 'beramah mesra' hahak... 
tsk tsk tsk tak sangka huduh benor perangai mase skolah :P






dalam kelas 5 bestari....aku sekelas ngan ilya, atie, nufak... 
ieka, syaza, ngan syaduss kelas sebelah...




kat belakang ni la tempat aku ilya ngan atie hahaha...and kitorang memang selalu macam ni dalam kelas...kuat tidoq hahaha..lingkuppp







Petang tu budak2 batch aku semua yang mana datang makan dominos pizza di bawah pohon cemara dihadapan astaka sekolah sambil menyaksikan super senior alumni main kriket di tengah padang panas membara...tudiaaa...haha...aku sponsor 3 kotak pizza sebab ada kupon hahak..yang lain diponsor oleh yang berhormat dato zaki and tan sri pali gemok...tima kasih noo...ayaq plak disponsor oleh dato seri kedeweh kot...hehe







baju pink tu la kedeweh...gambar kiri..
gambar kanan ilya bersama laki dia yb zaki




aby saniy tokey crepe pon ada haa







Dah penat gi sekolah merayau la pulak tempat lain..budak laki batch aku ada games basketball ngan futsal petang tu...malam plak ada dinner alumni...tak join pon sebab kena bayaq rm50 huhuhu dak dok duet..baru ja abeh wet bayaq untuk dinner suksis nanti....hurmm esok tu pi aloq staq plak antaq ilya ngan nufa...syaza balik perak ngan mak dia..dia datang ngan mak dier sebab mak dia datang skali as alumni ASPUTRA....


tataw la ni dok wat pose confident tayang gigi huduh masing...walaupon huduh 
ada nilai seni masing2 taw...paling hebat hat gigi jarang tu la wakaka...




hot stuff ni nufakk yukito!!! taiko besaq ni haha.

Jumpa syaduss kat aloq staq..balik ngan diala sebab dia nak stay rumah ieka untuk sambung intersesi kat uitm nuu...so tinggal aku ieka ngan syaduss jelah kat perlis...aku menghabiskan sisa sisa cuti sem ngan depa dua jelah...bukan watpa pon pi makan je ngan depa...selebihnya spend time kat rumah la teman my mum yang dok sorang2 kat umah tuu..




kat kola perlis makan sutun guren tepun ngan ciput cedut nyum nyum...









Then pi danok kat siam tu jap semata2 nak makan daging bakaq sedap ehehe...dekat ja...tapi serabut cikit sebab kena cop pasport n border pass...pi makan kat luar negara abaq hang hahakk
tomyam siam sebenar...umph









daging bakaq....


Tu jelah nak cerita...ada jugak masa nak jumpa kawan2...nasib baik sebab semua tengah free...so lepas ni tataw la bila pula kitorang akan free and berpeluang jumpa lagi hehe...forever T.A.M.I.... 
okay..bye bye...


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

5 comments:

Syan_Neesa said...

BW dekat sini ^^

ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,
boleh menang baucher membeli-belah PERCUMA!

Tarikh tutup : 30 Jun 2013

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

Shawn Razaleigh said...

ahh jom karokssss

Anonymous said...

Link exchange is nothing else however it is just placing the other person's website link on your page at appropriate place and other person will also do same in support of you.

Have a look at my website ... Tennis

Anonymous said...

It's remarkable to go to see this web site and reading the views of all mates concerning this post, while I am also zealous of getting knowledge.

Feel free to visit my web site :: voyance par telephone ()

Anonymous said...

Hi, i think that i saw you visited my site thus
i came to “return the favor”.I'm trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

my weblog ... voyance