Nuffnang Ads

Saturday, April 6, 2013

Mini Reunion at Perak

*entry terperam :P


Assalamualaikum..
sudah lama nak update pasal ni..hihihi..nak cerita pasal mini reunion genk honaq kitorang.. ala bukan reunion rasmi cangat pon..sajala kata reunion sebab ramai ada.. aku jelita, ilya tenuk, ieka pendek, syaza pondan, syaduss tonggek..atie ayam ngn nufaa gemok takdak depa bz..sobss...kitorang g umah syaza ni masa cuti sem rasanya.. yolahh dah kelima lima uitm-ians..hahaha mesti la cuti skalo dok? tu yang beshh tu dok uitm DIHATI ku.. cuma cawangan je lain2..

aku n ilya > shah alam 
ieka > pilah paling hulu pedalaman org asli nuh :P
syaduss > arau
syaza > perak ha gituuu

ni masa sampai kat jusco tunggu syaza mai amik bok balik umah dia 

ieka beli stok sebab terlupa bawak wakaka..usha hat transparent plak tuhh.. 
sesampai umah syaza dah malam gakla..kitorang pon mandi2..gosip2..main tarek rambut apa suma..sepahkan umah syaza..pastu siap2 la nak kuaq berfoya-foya plak..ahaa...parents syaza takdak tu yang tak malu tu wat macam rumah sendiri..silap besaq la kalo cakap ayat ni kat aku "ha masukla buatla macam rumah sendiri" hihihi


sebelum tunggu turn karaoke kitorang lepak mamak minum teh ais dulu haha.. because teh tarik at mamak is too mainstream..


tyme ni memang syok la sembang..keluaq abeh apa yang terbuku and yang dok control selama ni ahahaha..kami ja paham...lama gak la tunggu turnn karaoke dekat sejam dok lepak sini...10 minit yang pertama sedut air dalam gelas tu..selepas tu sedut angin ja..memang tak oder lain dah ayaq..haha..



nak pi karok nu..tengok tu saitonirojim syaduss yang bertanduk kat belakang...and tengokla apa jadi kat kening aku...so pikirla sendiri apa kaitan antara syadus-syaitonirojim-and kening aku -,- hehuhehu

nasib baik maintain ja walaupon kening kena sabotaj hehe..


syaduss ni mau boleh nak pakai boxer ja mai karok ni haha
habis karok lewat gakla balik umah syaza suma terbungkang tido hehehe..esok nak sambung berfoya-foya lagi...nak beli barang bbq and wat kek skali...
us..adik syaza tolong snap kan... :)

nak ciap2 kuaq la ni..ehh tengok tu ilya tenuk gemok sungguh la hehe nsib baik skarang dah kuwus..




syaza bawak makan breakfast cha how fun kat perak ni sedap gila kot..cari tempat lain aku tak jumpa pon yang sedap mcm ni.. err spelling cha how fun pon tak betul ni tp pronoun dia mmg macam tu lerr hii





pantang nampak cermin..kan...kalo hampa perempuan hampa mesti paham perangai gurls ni hehehehe..and ianya hanya akan terjadi dlam toilet shopping mall..kann?? cermin  toilet asrama? cermin bilik? cermin lain? impossible~




oh ni beli kat cotton on..tanda friendship..kalo salah sorang demam. senggugut or ada problem.. kesemuanya akan bercahaya shows sign that one of us have problems..hahaha its a lie..:P





my first tutti fruity hahaha...ni desert after lunch...and guess which one was mine? okay ya ya yang paling sikit tu la mine hahaha

we watched movie too but i already forget what movie is it..however we had such a great time watching together 

Malam balik umah kitorang prepare wat cupcakes and bbq...ni malam last umah syaza kira macam girls nite la khen hehe...syoknya baking n bbq-ing with my bitches...

trying to bake red velvet

here it is..cutey cutey.me like so muchh...tapi makan secoit je sebab entahla..rasa puas bila wat...tak makan pon tak ape.. so kasi the triplets, adik kembar syaza yang makan hehe..







Besh gila bbq ni rasa bahagia cangat leh makan jagung bakaq my feveret..and and udanggg...aku memang hantu jagung bakaq and udanggggg..wuuu sedap cangat nak nangis bila teringat kesedapan jagung bakaq n udangggg hehe... udanggg udanggg bagila sekolam udang kat aku komfem aku makan habis..hee


Lepas bbq kitorang changes gifts...memang dah prepare dah gift untuk semua..aku plak baru beli masa keluar tadi haha..suma dah nampak gift apa yang aku prepare hehe..tapi tataw lagi dapat kat sape..so we wrote our names in pieces of paper then we draw the paper randomly.. if one get a name, she have to give her present to the name written in the paper.. i got ilya so my gift goes to ilya.. i bought a cute lip balm set hehehe...
here are our gift..i got the necklace in the red box from syaza..hehehe...the pink box is the cute lip balm that goes to ilya..the rest are clothes that goes to syaza, ieka n syaduss.. love them all..

thanks syaza :*

Esoknya kitorang pon balik...we dont know  when we will the chance to gather all of us again like this...miss u guys so much..okay..bye bye...


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

1 comment:

kynah said...

dah besaq dah semua..segak2 belaka :))
friendship bonding is something really priceless:)
enjoy and appreciate our friends as we still got chances..

#entah knpa rsa sebak baca entry ni..best...