Nuffnang Ads

Wednesday, April 3, 2013

SUKSIS #5 (Dinner Kor SUKSIS Uitm Shah Alam)

*entry terperam

Assalamualaikum..
SUKSIS skuad 8 iaitu skuad junior telah diamanahkan untuk menganjurkan satu dinner tahunan untuk SUKSIS Uitm Shah Alam..memang satu tugas yang agak berat tetapi setelah tungkus lumus , susah payah ajk dinner serta hasil kerjasama anggota skuad 8, Alhamdullilah dinner tersebut telah berlansung dengan jayanya..dinner ni diadakan around june 2012...
aku terlibat ngan persembahan pembukaan...walaupon hanya penari latar tapi aku
tetap gigih berlatih hehehehe...ni adalah semasa rehearsal beberapa jam sebelum dinner



hiasan meja VIP




hiasan meja non-vip hehe



penari2 bergambar sebelom persembahan...walaupon aku hanya penari latar..nervous tu tak yah dok habaq la huu

main dancer..depa ni menari zapin atas stage


sedang menunggu ketibaan vip..penari2 latar ni akan mengiringi vip masuk sebelum
mula persembahan hehehe..berat woih benda ataih kepala aku tu sampai kena telan panadol
sebab sakit pala hooo..tapi takpa gojes punya pasai aku tahan ja wakakaka



kerusi kosong tu tempat aku lettew..lepas menari persembahan pembukaan aku akan salin baju and dok situ lerr
atoutou gojesnya depaaa
lepas tukaq baju aku mai meja aku terus dapat makanan...apa lagi pelahap la aku makan..
lapaq kot dari tghari tak makan kosongkan perut demi dinner punya pasai hehehe...
ni mekap tarian pon aku tak cuci dah...lantak la eyeshadow biru ngan baju merah aku tak peduli dohh




glamorous night..tema pakaian.. hitam,pepel,meroh hihi




gadis2 jelita skuad 8...kitorang ni la penari2 yang tak sempat tukar mekap..muka dah disaster suma haha


bersama cik bihah ngan cik fairuz..arabian depa haa..gojes mak


jejaka hensem diapit dua orang mak ngah wakakaka


gojes na haii depa dua ni

tudia2 besaq no contact lens...dah la expired habis dinner merah mata aku sama kaler ngan baju..
hahaha terus buang contact lens tu...ciss ciss



Ni plak kek tyme dinner...aku tak paham pasaipa depa tak balun kek sedap camni...dah la besaq...so orang dok tak habis2 lagi amik gambaq..aku plak amik kerusi amik meja..bawak kek mai ceruk ni makan dengan senang hati wakakakaka...beshhh...huhuhu...ni pon still tak habis..last2 boboy bawak balik kenduri kat bilik hehe...

Actually, annual dinner adalah aktivi wajib yang akan dianjurkan oleh skuad junior setiap tahun..tujuannya nak kasi pengalaman la kat kitorang handle acara...so selesai dinner 2012..we are looking forward for dinner 2013 yang bakal dianjur oleh adik2 skuad 9 pula...harap2 bertambah gempak..hehehe

Okay..byebye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

1 comment:

kynah said...

merahnya makngah! hahahhaa..

#lawa hg pkai bju menari tu..xtau pulak yg ats kepala tu berat..huhu