Nuffnang Ads

Saturday, April 6, 2013

Our Class Field Trip

*ENTRY TERPERAM DALAM DRAFT

Hehe...aku pon tak ingat dah tarikh field trip kelas kitorang ni tapi tak silap aku around october 2012.. lecture determinate structure suruh kelas kitorang organise satu site visit untuk markah assessment subject tuh..aku in charge untuk transport...so hasil kerjasama our awesome classmate kitorang berjaya melawat satu construction site kat Bangi...

sebelum gerak..amik gambar depan panahan cahaya matahari untuk dapat efek muka flawless..
ni plak sue...muka dah original flawless tak payah tadah muka kat cahaya matahari untuk efekk ke flawless an hehehe 

Safety helmet ngan vest tu kitorang bawak dari fakulti hehe..sebagai langkah keselamatan and sebagai nak membajet as a civil engineer la kann...ini wajib..kehkeh...



Uncle baju belang ni salah sorang engineer yang bagi talk and guidance for that day.. beliau salah sorang engineer yang involve dengan construction petronas twin tower tuhh..wauuu respekk ahh... em btw uncle baju petak2 tu adalah buruh binaan barangkali hakhak...








Then lepas melawat site kitrg dibawa melihat residential show unit dekat2 situ jugak...beshh woo feeling2 beli rumah baru and masuk check2 rumah tuhh...hehehe...

Nina plak excited dengan mangkuk tandas beriben ni haa.. ni pon feeling dapat cabutan bertuah satu set mangkuk tandas pasang siap haha

me with abu, ketua program ni..

ada gaya dak??? kehkeh
Okayh thats all..bye..



Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

1 comment:

kynah said...

may ur dreams come true..civil engineer.. ^^
aminn..