Nuffnang Ads

Tuesday, April 23, 2013

#Ragam #Calon #PRU13 #GE13

Assalamualaikum...
hai sumer..tudia kemain kan tajuk entry aku suma nak hashtag..
besala aku kan taik twitter and instagram ahahahaha...
okay actually aku terjumpa gambar ni and saja nak share ngan hampa suma
sebab aku rasa cam lawak pon ada ahak ahak...gambar orang-orang kenamaan
yang seiras..hehehe...kebanyakanya aku tak taw nama tapi kenal la hihi

kiri : sapa ntah ngn kuswadinata
tengah : khairy jamaludin and remy ishak. syesly? wekkkk remy hensem kot!! tak samalah
kanan : tak kenal





kiri : zuraidah kamarudin and jepp sepah.. wakkaka
tengah : tak kenal pon
kiri : wakil rakyat mane ntah ngn saerah.. lorhhh tak sama pon





kiri : amir raja lawak and ambiga.. ahaha samala.. maybe depa ni anak beranak ape. xD
tengah : anuaq ngn sape ntah..tak same pon ceh
kanan : tak kenal sape pok cik ni tapi klon dia mcm pernah nmpak berlakon







kiri : rosemah ngn artis ni ape ntah nama dia lupa ah..tapi dia ni derek berlakon jadi belen ahaha..em sama gak la depa ni :P
tengah : dua2 pokcik ni aku kenal tapi tataw nama..em sama2
kanan : dua2 tak kenal




kanan : sape ntah ngn ucop wilcha..samela jugak
tengah : dato shahrizat ngn peah mane ntah ni tak kenal...tapi aku rasa dato shahrizat lebih menyerupai saripah aini..
hampa rasa camtu dak? ke mata aku yg kero? ahak ahak
kanan : dato'seri utama rais yatim ngn ajis satar...memang sama!!
sampaikan masa aku pi RTM haritu aku mati2 ingat gambar rais yatim tu adalah atok ajis satar..
patutla aku pelik apasal gambar ajis satar dok sebelah dato' najib..ahaha
lupa lak rais yatim ni menteri penerangan. ehehehehe




kiri :mustafa ali ngn atok mane ntah...nama tak ingat tapi dok perasan la atok ni selalu berlakon jadi bomoh jahat..
mustafa ali ni pon baru ke cam muka dia sebab femes dengan video spentot tu la menjelang PRU13 ni..huhu
tengah : wan ajijah ngan saripah sahora..caitt tak sama ponn...sapirah sahora jaoh lebey gojes okayyy
kanan : Dato ahmad shabery chek, menteri belia ngn sukan juga merupakan calon parlimen ape ntah kat terengganu..
klon beliau adalah abon! cayalah same2..nanti gamak kata poster nak berkempen tak cukup..leh print gambar abon skali ahak




kiri : nurul izzah ngan intan ladyana.. same ke? hurmmm
tengah : dato seri rafidah ajis and mendiang lydia shum...ekekekeke comel je..daaa
kiri : macam kenal tapi tataw nama la pakcik dia worang ni..

Sekian sahaje klon2 yang aku jumpa...
takda niat nak mempersenda sape2...kalo ada tu tak sengaja la tuhh..ehehe
jadii..bagi siapa yang berpeluang mengundi tu..silalah mengundi..
jalankan tanggungjawab sebagai rakyat malaysia...
bagi peminat remy ishak ke, leh la hampa pangkah khairy
samela tuh macam undi remy untuk ABPBH kann..hahahah
ye dak? ke guane? haha

ehhh lupa plak ada sorang lagi tertingal...

v
v
v
v
v
v
v
v

Datin Seri Dayah Jelita, ahli Parlimen Kilang Gula and klon beliau Rita Rudaini!!

Ahak ahak..boleh laguni? jangan lupa pangkah saya...ehehehe
Okay bye :P



*update correction : pok cik yang aku cakap rais yatim tu sebenaqnya sultan sulu da..ehh apesal banyak sangat klon? haha.. 


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

1 comment: